Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καμμένος: Θα είμαστε η εγγύηση για την οικονομία με σταθερό φορολογικό καθεστώς

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στην ενότητα για την Οικονομία υποστήριξε ότι το κόμμα του σε περίπτωση νέας συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ θα λειτουργήσει ως «θεματοφύλακας» της ιδιωτικής οικονομίας και του σταθερού φορολογικού συστήματος.

Καμμένος: Θα είμαστε η εγγύηση για την οικονομία με σταθερό φορολογικό καθεστώς
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στην ενότητα για την Οικονομία υποστήριξε ότι το κόμμα του σε περίπτωση νέας συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ θα λειτουργήσει ως «θεματοφύλακας» της ιδιωτικής οικονομίας και του σταθερού φορολογικού συστήματος.

Ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε τα μνημόνια για τη βαριά φορολογία που έφεραν λειτουργώντας ως τροχοπέδη για την οικονομία. Πρότεινε ένα καινούργιο νόμο για επενδύσεις σε ακίνητα που θα έχουν μηδενικούς φορολογικούς συντελεστές προκειμένου να επανέλθουν στην Ελλάδα τα κεφάλαια που έχουν εκπατρισθεί στο εξωτερικό και τόνισε ότι οι ΑΝΕΛ θα είναι «η εγγύηση για την οικονομία με σταθερό φορολογικό καθεστώς».


Real.gr ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ από realmedialive

Μάλιστα πρότεινε ότι στα νησιά θα έπρεπε να υπάρχει ελεύθερη οικονομική ζώνη, προκειμένου να καταστούν «Καραϊβική» όπως είπε, ενώ κάνοντας αυτοκριτική εμφανίστηκε λυπημένος για το γεγονός ότι ως συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν κατόρθωσαν οι ΑΝΕΛ να καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ και να επιστρέψουν τις περικοπές στους στρατιωτικούς.

Η διαφθορά σκοτώνει τη δημόσια διοίκηση

Ο Πάνος Καμμένος σε ερώτηση για τους εφαρμοστικούς νόμους του νέου μνημονίου, τη διαφθορά στο δημόσιο τομέα και τις ιδιωτικοποιήσεις υπεραμύνθηκε της υπερψήφισης του μνημονίου λέγοντας ότι ήταν το καλύτερο δυνατό για την Ελλάδα.

Καταφέρθηκε κατά της διαφθοράς στο δημόσιο τομέα υποστηρίζοντας ότι χρειάζεται μεταρρύθμισή της και καταπολέμηση της διαφθοράς. «Η διαφθορά σκοτώνει τη δημόσια διοίκηση η διαφθορά ξεκινά από τη βάση και πρέπει να καταπολεμηθεί», ενώ τάχθηκε υπέρ της συνέργειας του δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα έναντι των ιδιωτικοποιήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v