Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κουτσούμπας: Αντίθετες οι προτάσεις του ΚΚΕ με αυτές της Λαϊκής Ενότητας

«Σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση» η προσέγγιση του ΚΚΕ σε ό,τι αφορά την επιλογή της στρατηγικής της αποδέσμευσης...

Κουτσούμπας: Αντίθετες οι προτάσεις του ΚΚΕ με αυτές της Λαϊκής Ενότητας
«Σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση» η προσέγγιση του ΚΚΕ σε ό,τι αφορά την επιλογή της στρατηγικής της αποδέσμευσης της χώρας από την Ευρωζώνη και το ευρώ σε σχέση με αυτή της Λαϊκής Ενότητας υποστήριξε μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ απαντώντας στην ερώτηση της θεματικής ενότητας για την Οικονομία στο ντιμπέιτ.

«Άλλο να πάρεις την ιδιοκτησία του πλούτου και άλλο να φύγεις μόνο από το ευρώ» υπογράμμισε.Ερωτηθείς γιατί οι προτάσεις του ΚΚΕ είναι καλύτερες από αυτές της Λαϊκής Ενότητας, σχολίασε ότι είναι «η μέρα με τη νύχτα».


Real.gr Δ.ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ από realmedialive

Για την δημόσια διοίκηση ο  Γ. Γ του ΚΚΕ τάχθηκε υπέρ ενός κοινωνικοποιημένου δημόσιου φορέα. «Πολλές φορές βλέπουμε ένα κρατικό δημόσιο διαφθαρμένο και δεν βλέπουμε τον διαφθορέα, ζητάμε ένα κοινωνικοποιημένο δημόσιο τομέα. Γι αυτό παλεύει το ΚΚΕ, όπου ο λαός θα είναι στην εξουσία και θα ελέγχει αυτό τον φορέα . Αν κοιτάξουμε τα δημόσια νοσοκομεία είναι τεράστιες οι ελλείψεις το ίδιο και στα σχολεία, δεν θα πρέπει να αναπληρωθούν αυτά τα κενά;» είπε ο κ. Κουστούμπας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v