Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τσίπρας: Δεν καταφέραμε να υλοποιήσουμε μέρος των δεσμεύσεων μας

Όλοι γνωρίζουν ότι σε αυτό το εξάμηνο η ελληνική κυβέρνηση έδωσε μία πολύ μεγάλη μάχη για να διεκδικήσουμε το δίκιο του ελληνικού λαού, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ερώτηση για την οικονομία κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ. (VIDEO)

Τσίπρας: Δεν καταφέραμε να υλοποιήσουμε μέρος των δεσμεύσεων μας
Όλοι γνωρίζουν ότι σε αυτό το εξάμηνο η ελληνική κυβέρνηση έδωσε μία πολύ μεγάλη μάχη για να διεκδικήσουμε το δίκιο του ελληνικού λαού, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ερώτηση για την οικονομία κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ.

«Είχαμε μπροστά μας τις υποσχέσεις για πλεονάσματα 3% και 4% και καταφέραμε να τα μειώσουμε και να κερδίσουμε 20 δισ. ευρώ. Πήραμε 35 δισ. από το πακέτο Γιούνκερ για να εκκινήσει και πάλι η οικονομία. Και πήραμε τη δέσμευση για το χρέος το κομβικό θέμα για την ελληνική οικονομία. Σε αυτή τη μάχη δεν καταφέραμε να υλοποιήσουμε ένα μέρος των δεσμεύσεων μας. Ο αγώνας συνεχίζεται και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε στο μέλλον», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.
 
Σε ερώτηση για την επιλογή του Γ.Βαρουφάκη για την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε αυτή τη μάχη με ασύμμετρες δυνάμεις στο εξωτερικό υπήρξαν επιλογές που έδωσαν μία δυναμική στην αρχή. Τόνωσαν το ηθικό του ελληνικού λαού στην πορεία υπήρξαν υπερβολές και λάθη. Την κρίσιμη στιγμή πήραμε την απόφαση να βάλουμε το συμφέρον του ελληνικού λαού πάνω απ’ όλα».



Real.gr ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ από realmedialive

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v