Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κουρουμπλής: Στρατηγικός μας στόχος η αυτοδυναμία

«Ηταν σαφής στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Tην επόμενη μέρα, η χώρα θα έχει κυβέρνηση. Ο στρατηγικός μας στόχος είναι η αυτοδυναμία, δηλώνει ο πρώην υπουργός Υγείας.

  • Real.gr
Κουρουμπλής: Στρατηγικός μας στόχος η αυτοδυναμία
Στρατηγικός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές είναι η αυτοδυναμία, ανέφερε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ερωτηθείς για τις μετεκλογικές συνεργασίες του κόμματος, ο πρώην υπουργός Υγείας τόνισε: «Ηταν σαφής στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Tην επόμενη μέρα, η χώρα θα έχει κυβέρνηση. Ο στρατηγικός μας στόχος είναι η αυτοδυναμία.

Κανένα κόμμα από το 1974 μέχρι σήμερα, που διεκδικούσε εξουσία, δηλαδή από τα δύο μεγάλο κόμματα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, δεν έφτασε στο τέρμα, είτε πρώτο είτε δεύτερο, χωρίς να “πιάσει” συσπείρωση 75%. O ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι στο 55%. Προσδοκούμε ότι αν το πιάσουμε αυτό, μπορούμε να αγγίξουμε το όριο της αυτοδυναμίας».

«Μας βάζετε», συνέχισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθήνας, «ένα ερώτημα λογικό, “τι θα κάνετε στην περίπτωση που δεν θα πάρετε αυτοδυναμία”. Εκείνο που μπορώ να πω αυτή την στιγμή είναι πως, εφόσον ο ελληνικός λαός στείλει άλλο μήνυμα, οφείλουμε να το αναγνώσουμε με πολλή σοβαρότητα και προσοχή».

«Ως εκ τούτου, αυτό που είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει περιεχόμενο. Ποιοι θα είναι, πώς θα είναι. Δεν μπορούμε να μπούμε τώρα σε αυτή την κουβέντα», είπε ο ίδιος.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97.8 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v