Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παπαμιμίκος: Στις 21 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να υπάρξει κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ

Το διακύβευμα των εκλογών έθεσε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

  • Real.gr
Παπαμιμίκος: Στις 21 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να υπάρξει κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ
Το διακύβευμα των εκλογών έθεσε σε τηλεοπτικό σταθμό ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος. Όπως είπε οι πολίτες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο δρόμους.

«Ο δικός μας δρόμος είναι ξεκάθαρος και πάρα πολύ συγκεκριμένος. Ο κόσμος θα μας ακούσει όλους, θα αποφασίσει και θα αναλάβει και τις ευθύνες του” επεσήμανε τονίζοντας πως την 21η Σεπτεμβρίου θα πρέπει να υπάρχει κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Β. Μεϊμαράκη και τη Νέα Δημοκρατία να αποτελεί τον κορμό της».

Ο Γραμματέας της Πολιτκής Επιτροπής της ΝΔ επανέλαβε πως «φυσικά βάσει προγραμματικής συμφωνίας καλούμε τα υπόλοιπα κόμματα που πιστεύουν στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και βάζουν το συμφέρον της πατρίδας πάνω απ’ όλα να καθίσουν στο τραπέζι να συζητήσουμε».

Ξεκαθάρισε όμως πως η ΝΔ δεν παρακαλάει κανέναν. «Αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καλώς. Αν, όμως, δε θέλει, δεν υπάρχει πρόβλημα» είπε τονίζοντας πως «η κυβέρνηση που θα έχει πρωθυπουργό τον Β. Μεϊμαράκη θα απαρτίζεται από άξια, ικανά και αποφασισμένα πρόσωπα για προχωρήσουν στην εφαρμογή πραγματικών μεταρρυθμίσεων για το καλό της χώρας μας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v