Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα ψηφοδέλτια των κομμάτων

Διαβάστε πως διαμορφώνονται μέχρι στιγμής τα ψηφοδέλτια των κομμάτων. Οι πληροφορίες για τα ψηφοδέλτια Επικρατείας.

  • Real.gr
Τα ψηφοδέλτια των κομμάτων
Ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσιοποίησε το μεγαλύτερο μέρος των υποψηφίων του για τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινώσει τα ψηφοδέλτια στο Επικρατείας και στην Α’ και Β’ Αθήνας.

Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη η ΝΔ θα δώσει στη δημοσιότητα τα «γαλάζιες» λίστες, όπου δεν αναμένονται αλλαγές στις εκλόγιμες θέσεις.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αναμένεται να έχει ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Δημήτρης Γράψας. Ωστόσο, οι πρώτες θέσεις θα παραμείνουν ως έχουν, με τον πρώην πρύτανη Θόδωρο Φορτσάκη να παραμένει επικεφαλής.

Ακόμη, στα ψηφοδέλτια του κόμματος θα μετέχουν: ο Πάνος Κοκκινόπουλος, προερχόμενος από το Ποτάμι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, η Ελένη Πολύζου, ο Παναγιώτης Μελάς, πρώην στελέχη των ΑΝΕΛ, καθώς και ο Κώστας Κιλτίδης.

Τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις λίστες του στις 56 εκλογικές περιφέρειες της χώρας ανακοίνωσε χθες το Ποτάμι.

Τα ψηφοδέλτια του Ποταμιού

Με τον Δημήτρη Κουτσούμπα υποψήφιο στη Β΄ Αθηνών και την Βοιωτία και την Αλέκα Παπαρήγα επικεφαλής στο Επικρατείας παρουσιάζονται τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ.

Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των ΑΝ.ΕΛ είναι η γεννημένη στις ΗΠΑ, Χριστίνα Τρεμόντι (25 ετών), η οποία έχει δημιουργήσει την ιστοσελίδα "edosafakelaki.org", στην οποία οι πολίτες μπορούν να καταγγείλουν ανώνυμα πράξεις διαφθοράς.

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας των ΑΝΕΛ

Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) έχουν δοθεί στη δημοσιότητα μόνο τα ονόματα των υποψηφίων που έχει προτείνει η Δημοκρατική Αριστερά.

Διαβάστε τα ονόματα

Η Λαϊκή Ενότητα έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων της για τις εκλογές, τονίζοντας ότι είναι κυρίαρχη σε αυτά, η παρουσία της ελληνικής νεολαίας, των γυναικών, των εκπροσώπων κοινωνικών κινημάτων και του συνδικαλιστικού κινήματος.

Τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v