Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παφίλης: Μύθος τα περί παράλληλου προγράμματος και ισοδύναμων μέτρων

Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στη Β' Αθήνας μιλώντας στον realfm 97,8...

  • Real.gr
Παφίλης: Μύθος τα περί παράλληλου προγράμματος και ισοδύναμων μέτρων
Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στη Β' Αθήνας μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου απάντησε μεταξύ άλλων στο ερώτημα αν υπάρχουν πολιτικές διαφορές στις πολιτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ. για την επόμενη ημέρα των εκλογών.

«Αυτό καταγράφηκε στο τρίτο μνημόνιο που ήρθε να προστεθεί στα άλλα δύο μνημόνια, τα οποία όχι μόνο δεν τα κατήργησε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τα εφάρμοσε με θρησκευτική ευλάβεια θα έλεγα. Επομένως, αυτό καθορίζει αντικειμενικά και τη σύμπτωση των προγραμμάτων των δύο κομμάτων. Φυσικά φραστικές ή επιμέρους λεπτομέρειες που έχουν κάποιες διαφορές μπορεί να υπάρχουν, αλλά όμως είναι και οι δύο δεσμευμένοι, όχι και οι 2 και τα 5 κόμματα που το ψήφισαν, ότι θα ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα το οποίο καθορίζει και με λεπτομέρειες ποια θα είναι η πολιτική το επόμενο διάστημα, η οποία πολιτική θα είναι αντιλαϊκή», τόνισε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Παφίλης.

Στην ερώτηση αν υπό αυτές τις συνθήκες τα περί παράλληλου προγράμματος που θα μετριάσουν τα μέτρα του τρίτου μνημονίου τα θεωρεί υποκριτικά, ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στη Β' Αθήνας ανέφερε: «Μύθος είναι αυτά. Είναι ένας μύθος, είναι ορισμένα μέτρα τα οποία προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και αυτά τα ισοδύναμα που λέει η Ν.Δ. είναι ένας μύθος. Εδώ είναι καθορισμένα όλα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Επομένως, όποιος είναι πρώτος, γιατί θα υπάρξει κυβέρνηση απ' ό,τι φαίνεται, αν δεν γίνει ο μεγάλος συνασπισμός, θα υπάρξει κάποια συμμαχική κυβέρνηση, θα εφαρμόσει με ακρίβεια αυτό που έχει βάλει και την υπογραφή του. Δηλαδή το τρίτο μνημόνιο συν, λέω, τα δύο προηγούμενα».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ Β’ ΑΘΗΝΑΣ κ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v