Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Βολές» κατά ριπάς από τη Ζωή

Κλιμακώνει τις επιθέσεις της η Ζ. Κωνσταντοπούλου ενόψει εκλογών. Ποιους κατηγόρησε στη χθεσινή της συνέντευξη Τύπου. Με ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτησή της στη Βουλή των Εφήβων.

  • Real.gr
«Βολές» κατά ριπάς από τη Ζωή

Κλιμακώνει τις επιθέσεις της η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 20ης Σεπτεμβρίου.

Η πρόεδρος της Βουλής, σε κάθε ευκαιρία, επιρρίπτει ευθύνες, με δριμύ κατηγορώ στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως έπραξε και κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου όπου μίλησε για «νεοδιαπλοκή» στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η τοποθέτησή της στη Βουλή των Εφήβων που ξεκινά σήμερα τις εργασίες της και τις ολοκληρώνει μεθαύριο.

Με την φράση «ουδέν ψευδέστερον τούτου» η Ζωή Κωνσταντοπούλου διέψευσε τα δημοσιεύματα περί συγκάλυψης της υπόθεσης εξοπλιστικών και μη ανάγνωσης της δικογραφίας από την έδρα της Βουλής.

Η κ. Κωνσταντοπούλου στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε υποστήριξε ότι στις 24/2/2015 η δικογραφία αναγνώστηκε από την έδρα, όπου προήδρευε η ίδια και μάλιστα «έγινε ειδική αναφορά στο γεγονός πως θα πρέπει να υπάρξει ειδική κοινοβουλευτική διαδικασία για τη συγκρότηση προανακριτικής» είπε η ίδια.

Τόνισε, όμως, ότι η πρότασή της και η ανάγνωση του Κανονισμού της Βουλής για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής που προϋποθέτει την υπογραφή 30 βουλευτών, προκάλεσε την οργή ορισμένων βουλευτών που έκαναν λόγο για κωλυσιεργία και τυπολατρία.

Όσον αφορά την επίμαχη δικογραφία, η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι στις 4 Μαρτίου ο κ. Καμμένος ζήτησε από τη Βουλή αντίγραφο της δικογραφίας και την επόμενη ημέρα του εστάλη.

«Στις 5/3/2015 ο κ. Καμμένος έλαβε την δικογραφία που είχε ζητήσει μια ημέρα πριν και για την οποία σήμερα με εγκαλεί», δήλωσε η πρόεδρος της Βουλής αφήνοντας αιχμές για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, λέγοντας πως «εκείνοι που σήμερα εμφανίζονταν ως εξάγγελοι της διαφθοράς δεν συνέπραξαν καθόλου στο να προσαχθεί ο Στουρνάρας».

«Η απόπειρά του να εμφανιστώ ως ΠτΒ, να κάνω τα αντίθετα από όσα έπραττα ως βουλευτής είναι κίβδηλη, με σκοπό να συγκαλύψει τις κυβιστήσεις αυτών που τις εμπνεύστηκαν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επισήμανε ότι παραμονές του κλεισίματος της Βουλής ο κ. Καμμένος υπέβαλε εκ νέου αίτημα να ξαναπάρει την ίδια δικογραφία και δόθηκε εντολή να σταλεί και δεύτερο αντίγραφο.

Η ίδια, κλείνοντας την εισήγησή της, επέρριψε για άλλη μια φορά ευθύνες στο Μέγαρο Μαξίμου και τον Αλέξη Τσίπρα.

«Θα συμβούλευα τον κ. Τσίπρα, τον κ. Παππά και τον κ. Καμμένο να μην συνεχίσουν, αυτή την ελεεινή προσπάθεια σπίλωσης και αποδόμησής μου», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σε μια αποστροφή του λόγου της τόνισε:

«Σε λίγο το δεξί από το αριστερό χέρι δεν θα ξεχωρίζουν...».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v