Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χρυσοχοΐδης: Σε ένα χρόνο μπορούμε να έχουμε μία Ελλάδα πολύ καλύτερη

Χρειάζεται μία κυβέρνηση η οποία θα είναι αποφασιστική, θα πάρει αποφάσεις, η έλλειψη αποφάσεων μας έχει οδηγήσει πολλά χρόνια σε μεγάλα προβλήματα, υποστηρίζει ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

  • Real.gr
Χρυσοχοΐδης: Σε ένα χρόνο μπορούμε να έχουμε μία Ελλάδα πολύ καλύτερη
Ο υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ βουλευτής μιλώντας στον realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου απάντησε μεταξύ άλλων στο ερώτημα τι κυβέρνηση θα ήθελε να έχει η Ελλάδα την επομένη των εκλογών.

«Νομίζω ότι αυτό είναι το ερώτημα το οποίο τίθεται στο στόμα όλων των Ελλήνων αλλά και της Ευρώπης, με την έννοια ότι δεν συζητούμε αυτή την προεκλογική περίοδο ποιες πολιτικές θα εφαρμόσουμε, αλλά ποιος θα τις εφαρμόσει πιο αποτελεσματικά, πιο αποφασιστικά και πιο δίκαια. Κατ’ αυτή την έννοια πιστεύω ότι χρειάζεται μία κυβέρνηση η οποία θα είναι αποφασιστική, θα πάρει αποφάσεις, η έλλειψη αποφάσεων μας έχει οδηγήσει πολλά χρόνια σε μεγάλα προβλήματα. Μια κυβέρνηση η οποία θα προσπαθήσει πολύ γρήγορα να φέρει στην Ελλάδα επενδύσεις, άρα και δουλειές. Και επίσης μία κυβέρνηση η οποία θα εφαρμόσει με έναν τρόπο δίκαιο όλα αυτά τα δύσκολα πράγματα που έχουμε μπροστά μας, γιατί έχουμε πάρα πολύ υψηλή φορολογία στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Κατά τη γνώμη μου λοιπόν χρειάζεται μία κυβέρνηση με αυτά τα χαρακτηριστικά, η οποία θα αποτελείται απ' όσο γίνεται περισσότερα κόμματα», είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Και πρόσθεσε: «Οι ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς δεν ταιριάζουν με τις απόψεις πολλών, τις ιδέες, την ιδεολογία πολλών κομμάτων, οι πολιτικές όμως που είναι αναγκασμένος να εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ αύριο και η χώρα συνολικά είναι ζήτημα μιας συμφωνίας. Αν θα συμφωνήσουν ή όχι. Είναι δύσκολο να συμφωνήσουν, αλλά εγώ δεν πιστεύω πια ότι υπάρχουν, από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχθηκε το πλαίσιο το ευρωπαϊκό και την πορεία της χώρας τα επόμενα 3 χρόνια, σημαντικές διαφορές που αποκλίνουν των στρατηγικών ανάμεσα στα κόμματα. Αρα λοιπόν είναι θέμα συμφωνίας και θέμα πατριωτισμού να υπάρξει μία κυβέρνηση όσο το δυνατόν ευρύτερη. Γιατί ένας και δύο είναι πάρα πολύ δύσκολο να κυβερνήσουν».

Συνέχισε δε λέγοντας ο υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ βουλευτής: «Πιστεύω ότι αν είμαστε ενωμένοι σας διαβεβαιώνω, κατά τη δική μου άποψη παρακολουθώντας όλα αυτά τα χρόνια τα πράγματα, σε έναν χρόνο μπορούμε να έχουμε μία Ελλάδα πολύ καλύτερη».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ κ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v