Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΑΣΟΚ: Δάκτυλος ΣΥΡΙΖΑ στο μπλόκο για «πάγωμα» ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση

«Η εκπαίδευση, τυπική και άτυπη, γίνεται πάλι έρμαιο του ατελείωτου ιδεοληπτικού εκκρεμούς του κ. Τσίπρα και του στενού συνεργάτη του κ. Μπαλτά», αναφέρει η Εύη Χριστοφιλοπούλου.

ΠΑΣΟΚ: Δάκτυλος ΣΥΡΙΖΑ στο μπλόκο για «πάγωμα» ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση
Για «δάκτυλο ΣΥΡΙΖΑ στο μπλόκο της ΠΝΠ για “πάγωμα” του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση», κάνει λόγο η υπεύθυνη Παιδείας του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου.

«Η εκπαίδευση, τυπική και άτυπη, γίνεται πάλι έρμαιο του ατελείωτου ιδεοληπτικού εκκρεμούς του κ. Τσίπρα και του στενού συνεργάτη του κ. Μπαλτά», αναφέρει προσθέτοντας:

«Η δαιμονοποίηση του ιδιωτικού τομέα για να τονωθεί η... αριστεροσύνη τους πλήττει βάναυσα χιλιάδες μαθητές και σπουδαστές και χιλιάδες εκπαιδευτικούς».

Σύμφωνα με την ίδια, «δεν αφορά τους λίγους και ισχυρούς, αλλά τη μέση ελληνική οικογένεια και ένα ζωτικό κλάδο της οικονομίας».

Για το ΠΑΣΟΚ, «η κατάργηση του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση αποτελεί κρίσιμο σημείο επαναδιαπραγμάτευσης και μία εκ των βασικών προγραμματικών μας θέσεων!».

«Ας κρίνουν οι πολίτες τι τελικά συνιστά πρόοδο και τι οπισθοδρόμηση!», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η κ. Χριστοφιλοπούλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v