Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χρυσοβελώνη: Δεν στήνεις καινούργιο οικοδόμημα με φθαρμένα υλικά

Η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστηρίζει ότι στην κυβέρνηση που αποχώρησε τώρα (Τσίπρας-Καμμένος), δεν μπορεί κανείς να καταλογίσει οτιδήποτε, ήταν μια έντιμη κυβέρνηση».

  • Real.gr
Χρυσοβελώνη: Δεν στήνεις καινούργιο οικοδόμημα με φθαρμένα υλικά
Η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου απάντησε, μεταξύ άλλων, στο ερώτημα αν το κόμμα είναι σύμφωνο με τη δημιουργία ευρείας κυβέρνησης με τη συμμετοχή όλων των ευρωπαϊκών δυνάμεων του κοινοβουλίου.

«Εάν αυτή τη στιγμή δημιουργηθεί κυβέρνηση στην οποία μετέχουν περισσότερα κόμματα όπως για παράδειγμα Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ; Είναι δυνατόν αυτοί που οδήγησαν τη χώρα εκεί και που δημιούργησαν τα προβλήματα, να κληθούν να διαχειριστούν το περιεχόμενο αυτής της συμφωνίας ή εν πάση περιπτώσει τα κόμματα εκείνα τα οποία έχουν ταυτίσει το όνομά τους και την ύπαρξή τους με τη διαπλοκή με διάφορα φαινόμενα που έχουν παρουσιαστεί, με οικονομικά σκάνδαλα;», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Και πρόσθεσε: «Αντίθετα, στην κυβέρνηση που αποχώρησε τώρα Τσίπρας-Καμμένος, δεν μπορεί κανείς να καταλογίσει οτιδήποτε ήταν μια έντιμη κυβέρνηση και νομίζω ότι δεν είχαμε τέτοια φαινόμενα του παρελθόντος, δηλαδή πολιτικών που είχαν βάλει το δάχτυλο στο μέλι. Επομένως δεν μπορείς να στήσεις ένα καινούργιο οικοδόμημα βασιζόμενος σε φθαρμένα υλικά».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΛ κ. ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v