Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξεκίνησε το πρώτο ακαδημαϊκό έτος στο ΑΙΤ

Εναρξη σήμερα, του ακαδημαϊκού έτους για τους πρώτους σπουδαστές του ”ΑΙΤ” Athens Information Technology. Την έναρξη τίμησε με την παρουσία του ο Αρχιεπίσκοπος του Καναδά Σωτήριος.

Ξεκίνησε το πρώτο ακαδημαϊκό έτος στο ΑΙΤ
Ξεκίνησε σήμερα το ακαδημαϊκό έτος για τους πρώτους σπουδαστές του ”ΑΙΤ” – Athens Information Technology. Την έναρξη τίμησε με την παρουσία του ο Αρχιεπίσκοπος του Καναδά Σωτήριος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε στους σπουδαστές κάθε επιτυχία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η έναρξη των μαθημάτων στο AIT γίνεται ταυτόχρονα με την έναρξη μαθημάτων στο Carnegie Mellon University (CMU), το κορυφαίο Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ στην επιστήμη των ηλεκτρονικών υπολογιστών, σε συνεργασία με το οποίο το ΑΙΤ προσφέρει σε αποφοίτους ΑΕΙ Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στις θεματικές περιοχές των Τηλεπικοινωνιών και της Πληροφορικής.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών διαρκεί 16 μήνες και οδηγεί στην απόκτηση πτυχίου Master of Science in Information Networking (MSIN) απευθείας από το Carnegie Mellon.

Η διδασκαλία του προγράμματος γίνεται από διεθνώς διακεκριμένους καθηγητές στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΑΙΤ στην Παιανία Αττικής. Υπάρχει πλήρης υλικό-τεχνική και εργαστηριακή υποδομή, και τα συστήματα του ΑΙΤ αξιοποιούν σύγχρονες τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, όπως ασύρματα δίκτυα και ζωντανή σύνδεση με το Carnegie Mellon.

Τέλος επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ότι για τον πρώτο κύκλο σπουδών MSIN υπήρξε αθρόα υποβολή αιτήσεων υποψηφίων σπουδαστών, από τους οποίους με αυστηρά ακαδημαϊκά κριτήρια επελέγησαν οι καλύτεροι. Σε όλους τους σπουδαστές ο όμιλος Intracom καλύπτει πλήρως τα δίδακτρα και στους αποφοίτους θα προσφέρεται η δυνατότητα εργασίας στις εταιρείες του ομίλου, εφόσον το επιθυμούν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v