Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενημερωτικές ημερίδες για ΜμΕ από Τρ. Πειραιώς

Στο πλαίσιο της πολιτικής να στηρίζει την επιχειρηματικότητα και τις Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις, η Τράπεζα Πειραιώς πραγματοποιεί μια σειρά ενημερωτικών ημερίδων σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη ειδικών συμβούλων του ομίλου με θέμα ”Επιχειρείν επιτυχώς- Προοπτικές ανάπτυξης της Επιχείρηση σας”.

Ενημερωτικές ημερίδες για ΜμΕ από Τρ. Πειραιώς
Στο πλαίσιο της πολιτικής να στηρίζει την επιχειρηματικότητα και τις Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις, η Τράπεζα Πειραιώς πραγματοποιεί μια σειρά ενημερωτικών ημερίδων σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη ειδικών συμβούλων του ομίλου με θέμα ”Επιχειρείν επιτυχώς- Προοπτικές ανάπτυξης της Επιχείρηση σας”.

Μέχρι στιγμής έχουν διοργανωθεί σχετικές ημερίδες της Τράπεζας Πειραιώς στις εξής πόλεις : Ηράκλειο Κρήτης, Χανιά, Βόλο, Λάρισα, Αγρίνιο, Τρίπολη, Πάτρα, Κομοτηνή, Ξάνθη, Χαλκίδα, Σέρρες, Ιωάννινα, Κοζάνη και Κατερίνη .

Η ενημερωτική ημερίδα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία χθες, σε κεντρικό ξενοδοχείο, της Κηφισιάς με τη συμμετοχή στελεχών της Τράπεζας Πειραιώς και με μεγάλη προσέλευση εκπροσώπων επιχειρηματικών φορέων – επιχειρηματιών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων αλλά και ελεύθερων επαγγελματιών, που ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Υπενθυμίζεται ότι, ειδικά για τα προγράμματα ενίσχυσης των μικρό-μεσαίων επιχειρήσεων μέσω των Κοινοτικών Πλαισίων Στήριξης, η Τράπεζα Πειραιώς έχει αναπτύξει δύο προϊόντα: το Πειραιώς Αναπτυξιακό-Κεφαλαίου Κίνησης και το Πειραιώς Αναπτυξιακό Επενδυτικό Δάνειο.

Στο σύνολο των προγραμμάτων της τράπεζας για τις επιχειρήσεις, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, τα προγράμματα: Πειραιώς Επιχειρειν-Ανοιχτό Κεφάλαιο Κίνησης, Πειραιώς Επιχειρείν Fast Business, η σειρά Επιχειρηματικές Λύσεις για Κατασκευαστές, Φαρμακοποιούς, Γιατρούς, Αυτοκινητιστές Taxi, Λεωφορειούχους ΚΤΕΛ, σειρά ειδικών χρηματοδοτήσεων (στις οποίες περιλαμβάνονται και τα προϊόντα με εγγύηση ΤΕΜΠΜΕ) ενώ παρέχεται και ένα σύνολο υπηρεσιών.

---Ολοκληρωμένη υποστήριξη στη συμπλήρωση αιτήσεων για το Γ’ ΚΠΣ από την Τράπεζα Πειραιώς.

Η Τράπεζα Πειραιώς, υποστηρίζει σε όλα τα στάδια τους επιχειρηματίες για τη συμπλήρωση αιτήσεων των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, προκειμένου να ενταχθούν στο Πρόγραμμα του Τριτογενούς Τομέα – Εμπόριο και Παροχή Υπηρεσιών (4ος κύκλος).

Αξιοποιώντας την μεγάλη της εμπειρία στη διαχείριση αναπτυξιακών προγραμμάτων η Τράπεζα Πειραιώς επικοινωνεί με τον επενδυτή, τον βοηθά να διαμορφώσει το επενδυτικό του σχέδιο και – εφόσον αυτός το επιθυμεί – τον υποστηρίζει πλήρως στο τεχνικό σκέλος της υποβολής της αίτησης, πάντοτε σε συνεργασία μαζί του και φυσικά χωρίς καμία επιβάρυνσή του, όπως επιβάλει το θεσμικό πλαίσιο.

Η Τράπεζα Πειραιώς γνωστοποιεί ότι η ευθύνη υποβολής της αίτησης ανήκει στον επενδυτή, κάτι που εξάλλου είναι εύλογο αλλά και επιβαλλόμενο από το θεσμικό πλαίσιο, εφόσον αυτός θα είναι και ο αποδέκτης της επιχορήγησης.

Η δωρεάν υποστήριξή του από το στάδιο υποβολής της αίτησης μέχρι και την πληρωμή της επιχορήγησης, αποτελεί συμβατική υποχρέωση των πιστωτικών ιδρυμάτων που λειτουργούν ως φορείς υποστήριξης στη διαχείριση των προγραμμάτων.

Σημειώνεται ότι η Τράπεζα Πειραιώς ήδη από το 2003 έχει συστήσει ειδική Διεύθυνση που ασχολείται αποκλειστικά με τη διαχείριση των επιχορηγήσεων για τις ΜΜΕ και καθοδηγεί με μεγάλη επιτυχία τις επιχειρήσεις σε όλη τη διαδικασία από την υποβολή της αίτησης μέχρι την εκταμίευση της επιχορήγησης.

Αυτό, σε συνδυασμό με την άριστη εκπαίδευση του δικτύου των καταστημάτων και την αμεσότητα που χαρακτηρίζει τις σχέσεις της Τράπεζας Πειραιώς με τους πελάτες της, εγγυάται την πλήρη υποστήριξή του σε όλα τα στάδια της υποβολής των επενδυτικών προτάσεων για το ΚΠΣ με αξιοπιστία και ποιότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v