Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Νέα προσφορά στα προγράμματα Data Pack

Έκπτωση στο πάγιο των προγραμμάτων ”COSMOTE Data Pack 80” και ”COSMOTE Data Pack 1GB” κατά 5 και 10 ευρώ αντίστοιχα, προσφέρει η COSMOTE, σε όλους τους πελάτες της που διατηρούν σύνδεση στα παραπάνω προγράμματα μετάδοσης δεδομένων και παράλληλα έχουν σύνδεση σε οποιοδήποτε πρόγραμμα φωνής συμβολαίου ή ΚαρτοΣυμβολαίου της εταιρίας.

Cosmote: Νέα προσφορά στα προγράμματα Data Pack
Έκπτωση στο πάγιο των προγραμμάτων ”COSMOTE Data Pack 80” και ”COSMOTE Data Pack 1GB” κατά 5 ευρώ και 10 ευρώ αντίστοιχα, προσφέρει η COSMOTE, σε όλους τους πελάτες της που διατηρούν σύνδεση στα παραπάνω προγράμματα μετάδοσης δεδομένων και παράλληλα έχουν σύνδεση σε οποιοδήποτε πρόγραμμα φωνής συμβολαίου ή ΚαρτοΣυμβολαίου της εταιρίας. Η έκπτωση παρέχεται αυτόματα κάθε μήνα.

Υπενθυμίζεται, ότι η COSMOTE προσφέρει σε όλους τους νέους της πελάτες στο ”COSMOTE Data Pack 80” και σε όλους τους πελάτες στο πρόγραμμα ”COSMOTE Data Pack 1GB” απεριόριστη δωρεάν χρήση μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον, με κάθε νέα εγγραφή στα προγράμματα ”COSMOTE Data Pack 80” και ”COSMOTE Data Pack 1GB” η COSMOTE συνεχίζει να προσφέρει δωρεάν και την κάρτα μετάδοσης δεδομένων Wireless Connect Card Broadband (3G HSDPA card), που πρώτη διέθεσε στην ελληνική αγορά, για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο Internet, το e-mail, το εταιρικό δίκτυο (intranet) και τις εταιρικές εφαρμογές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v