Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαμαράς: Η θέση της Ελλάδας είναι στην Ευρώπη και στο ευρώ

«Καμία κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να την αμφισβητήσει», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

  • Real.gr
Σαμαράς: Η θέση της Ελλάδας είναι στην Ευρώπη και στο ευρώ
«Εφιάλτη» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΝΔ την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ για την αξιοπιστία της χώρας αλλά και την ασφάλειά της, κατά την συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, στο προεδρικό μέγαρο.

«Η θέση της Ελλάδας είναι μέσα στην Ευρώπη, στο ευρώ και είναι μία θέση που αποτελεί μία αδιαπραγμάτευτη εθνική κόκκινη γραμμή» είπε και πρόσθεσε πως «καμία κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να την αμφισβητήσει».


Real.gr ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΑΜΑΡΑΣ από realmedialive

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι γνωστός για «την αταλάντευτη προσήλωση στο ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας». «Είμαι βέβαιος ότι θα κάνετε και πάλι αυτό που σας αναλογεί για να διασφαλιστεί η πορεία της Ελλάδας εντός της ευρωζώνης» είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Παράλληλα τόνισε ότι «η πλειοψηφία που με εξέλεξε και η εντολή της Βουλής από τον ελληνικό λαό που εξέλεξε αυτή την Βουλή αυτή μου επιβάλλουν να διασφαλίσω στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μου αυτή την πορεία και να είστε βέβαιος ότι θα το πράξω».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v