Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Διάκριση για την έρευνα και ανάπτυξη

Τιμητική διάκριση για τις ιδιαίτερα αυξημένες επιδόσεις της κατά το έτος 2005, σε δραστηριότητες Έρευνας- Τεχνολογίας-Καινοτομίας, καθώς και για την ανταγωνιστική παρουσία της στον Ευρωπαϊκό χώρο απέσπασε η Frigoglass, κατά τη διάρκεια ημερίδας που οργάνωσε η Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του υπουργείου Ανάπτυξης στο Ζάππειο Μέγαρο.

Frigoglass: Διάκριση για την έρευνα και ανάπτυξη
Τιμητική διάκριση για τις ιδιαίτερα αυξημένες επιδόσεις της κατά το έτος 2005, σε δραστηριότητες Έρευνας- Τεχνολογίας-Καινοτομίας, καθώς και για την ανταγωνιστική παρουσία της στον Ευρωπαϊκό χώρο απέσπασε η εταιρία Frigoglass, κατά τη διάρκεια ημερίδας που οργάνωσε η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το βραβείο απονεμήθηκε στην Frigoglass από τον κ. Δημήτρη Σιούφα, Υπουργό Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ημερίδα αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης Επιστήμης, Τεχνολογίας και Καινοτομίας που διοργανώθηκε στην Ελλάδα, στο διάστημα από 29 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου.



Κατά την διάρκεια της εν λόγω ημερίδας βραβεύτηκαν οι ελληνικές εταιρείες με τις καλύτερες επιδόσεις στον τομέα Έρευνας, Τεχνολογίας και Ανάπτυξης, οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στις 1.000 καλύτερες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, που επενδύουν στον τομέα αυτό, σύμφωνα με τον γνωστό και έγκυρο πίνακα ΕU Industrial R&D Investment Scoreboard.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, η Frigoglass απέσπασε την τιμητική αυτή διάκριση για τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, καθώς βρίσκεται στην 5η θέση ανάμεσα στις ελληνικές επιχειρήσεις που περιλαμβάνονται στον Ευρωπαϊκού Πίνακα Επιδόσεων σε Έρευνα και Ανάπτυξη για το 2005.

Σημειώνεται, ότι η εταιρία έχει δεσμευτεί για την παραγωγή προϊόντων ψηλών προδιαγραφών και για το λόγο αυτό έχει τεράστια σημασία η αναγνώριση των επιτευγμάτων της τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.



Ο κ. Πέτρος Διαμαντίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, σχολίασε: ”H διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση της στρατηγικής της Frigoglass στον τομέα της έρευνας και της τεχνολογικής ανάπτυξης. Είμαστε περήφανοι που η πολιτική μας στο χώρο αυτό αποδίδει καρπούς, με αποτέλεσμα την ανάδειξη της Frigoglass σε μία δυναμική και ανταγωνιστική εταιρεία παγκοσμίως. Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε ψηλά πρότυπα και να διευρύνουμε τις πρακτικές εφαρμογής καινοτόμου πολιτικής στη συνεχή προσπάθειά μας για προσφορά προστιθέμενης αξίας στους πελάτες μας”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v