Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φλαμπουράρης: Δημοψήφισμα εάν η συμφωνία είναι εκτός πλαισίων

Αν γινόταν το δημοψήφισμα θα ήταν σε συμφωνία με τους εταίρους υπογράμμισε ο Αλέκος Φλαμπουράρης. Επίσης εξέφρασε την άποψη ότι «οι εκλογές δεν έχουν νόημα».

  • Real.gr
Φλαμπουράρης: Δημοψήφισμα εάν η συμφωνία είναι εκτός πλαισίων
«Για να είμαι σαφής δεν εκτιμώ ότι θα πάμε σε δημοψήφισμα» είπε ο υπουργός Επικρατείας,  Α. Φλαμπουράρης, προσθέτοντας ότι οι θεσμοί «θα αποδεχθούν αυτά τα οποία εμείς θεωρούμε ότι δεν μπορούμε να παραβιάσουμε και θα προχωρήσουν σε συμφωνία».

Ωστόσο δήλωσε ότι αν γινόταν το δημοψήφισμα θα ήταν σε συμφωνία με τους εταίρους. Επίσης εξέφρασε την άποψη ότι «οι εκλογές δεν έχουν νόημα».


Real.gr Α.ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ από realmedialive

Σχολιάζοντας την κάλπη που σχεδίασε στα χαρτιά του ο πρωθυπουργός προχθές στη Βουλή είπε ότι:  «Εγώ νομίζω ότι δεν ήταν κάλπη εκλογών, πιο κοντά είναι προς κάλπη δημοψηφίσματος» εξηγώντας ότι εάν η κυβέρνηση δεν μπορέσει να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τους θεσμούς η οποία δεν θα είναι στα πλαίσια του προγράμματος με το οποίο εξελέγη η κυβέρνηση, τότε «ναι», σε αυτή την περίπτωση η κυβέρνηση θα απευθυνθεί στον ελληνικό λαό και θα τον ρωτήσει ώστε να αποφασίσει αυτός.


Real.gr Α.ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ από realmedialive

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v