Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Δεν άφησα το παιδί σ’ αυτόν τον ψυχρό δολοφόνο»

Η μητέρα της τετράχρονης Άννυ υποστηρίζει κατά την απολογία της στον ανακριτή πως ο συγκατηγορύμενός της ουδέποτε κακοποίησε το παιδί και η ίδια ποτέ δεν θα φανταζόταν ότι αυτός θα προέβαινε σε μία τέτοια αποτρόπαια πράξη. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ)

  • Real.gr
«Δεν άφησα το παιδί σ’ αυτόν τον ψυχρό δολοφόνο»
Η μητέρα της τετράχρονης Άννυ υποστηρίζει κατά την απολογία της στον ανακριτή πως ουδέποτε ο συγκατηγορούμενός της, πατέρας του κοριτσιού, το είχε κακοποιήσει με οποιονδήποτε τρόπο.

Η 25χρονη γυναίκα, που κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, στο απολογητικό της υπόμνημα, επιχειρεί να δείξει ότι η συμπεριφορά του παιδοκτόνου είναι πρωτοφανής και η ίδια δεν μπορούσε καν να τη φανταστεί, οπότε δεν καταλαβαίνει και γιατί η ίδια κατηγορείται.

Η Ντιμιτρίνα Μπορισόβα ισχυρίζεται ότι άφησε το παιδί της στον άνδρα για να το πάει στη μητέρα του και πως εκείνη όσο διάστημα απουσίαζε, μίλαγε με την Άννυ στο τηλέφωνο, η οποία της έλεγε ότι είναι καλά.

Η 25χρονη περιγράφει πως έφερε την κόρη της στην Ελλάδα από τους γονείς της στη Βουλγαρία όπου ζούσε έως τότε, με σκοπό να την πάρει μαζί της στη Γερμανία, όπου σκόπευε να μετεγκατασταθεί. Το παιδί ήρθε στην Αθήνα στις 14 Φεβρουαρίου.

Όσον αφορά στο τι συνέβη αφού επέστρεψε στην Ελλάδα και διαπίστωσε ότι το παιδί της έχει εξαφανιστεί, η Μπορίσοβα αναφέρει πως δικαιολογία του συγκατηγορουμένου της ήταν πως το παιδί το έσκασε από το σπίτι και πως πριν δημοσιοποιηθεί το παραμικρό έπρεπε το ζευγάρι να πάει στη Βουλγαρία να το πει στους γονείς της γυναίκας, γιατί ο άνδρας φοβόταν τον πατέρα της 25χρονης.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε το απολογητικό υπόμνημα




- Η ώρα της απολογίας για τη μητέρα της Άννυ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v