Στ. Θεοδωράκης: Τώρα το στοίχημα μεγάλωσε

Τι δηλώνει στο Real.gr για τον ένα χρόνο από την ίδρυση του Ποταμιού. Συνεχίζει την ευρωπαϊκή περιοδεία του, κερδίζοντας έδαφος από το ΠΑΣΟΚ στο χώρο των σοσιαλιστών. Συνδιάσκεψη στις 8 Μαρτίου, συνέδριο τον Ιούνιο.

  • Real.gr
Στ. Θεοδωράκης: Τώρα το στοίχημα μεγάλωσε
«Το Ποτάμι είναι έτοιμο για λύσεις στην πολιτική ζωή του τόπου» δηλώνει στο Real.gr ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Σήμερα, άλλωστε, το Ποτάμι κλείνει ένα χρόνο ζωής και εκμεταλλευόμενο την κρίση του κομματικού συστήματος, πρωτίστως του χώρου της κεντροαριστεράς, έχει κατορθώσει και έχει αναδειχτεί στο τέταρτο κόμμα της χώρας-τρίτο του συνταγματικού τόξου.

«Πριν από έναν χρόνο βάλαμε ένα μεγάλο στοίχημα. Ότι μπορείς χωρίς προστάτες και λεφτά, να κάνεις πολιτική. Οι πολίτες αποφάσισαν ότι αυτό μπορεί να γίνει, αρκεί να έχεις κάτι να πεις. Σήμερα το Ποτάμι έχει 17 βουλευτές και 2 ευρωβουλευτές. Δίπλα του ένα σύνολο ανθρώπων από τους σημαντικότερους της χώρας μας, επεξεργάζεται λύσεις για τα αδιέξοδα της κοινωνίας. Τώρα το στοίχημα μεγάλωσε. Να αλλάξουμε τη χώρα μας και τις ζωές των παιδιών μας», δηλώνει χαρακτηριστικά στο Real.gr ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Με την ευρωπαϊκή περιοδεία του, που συνεχίζεται σήμερα και αύριο, ο επικεφαλής του Ποταμιού αναβαθμίζει το ρόλο του στο στρατόπεδο των σοσιαλιστών, κερδίζοντας χώρο από τον εκμηδενισμό ουσιαστικά του ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου και το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έμεινε εκτός Βουλής.

Στις 8 Μαρτίου το Ποτάμι πραγματοποιεί πανελλαδική συνδιάσκεψη προκειμένου να προετοιμάσει το συνέδριο του Ιουνίου, όπου θα διαμορφωθεί η νέα οργανωτική δομή του κόμματος και θα εκλεγούν τα νέα συλλογικά όργανα.


Σε θερμό κλίμα η συνάντηση Θεοδωράκη-Σουλτς

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v