Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Πρεμιέρα του i-mode στη Ρουμανία

Την εμπορική διάθεση των υπηρεσιών i-mode ξεκινά από σήμερα η Cosmote Ρουμανίας, μόλις ενάμιση χρόνο μετά την έναρξη της εμπορικής της λειτουργίας, έναn μήνα μετά το ορόσημο των 2 εκατομμυρίων πελατών.

Cosmote: Πρεμιέρα του i-mode στη Ρουμανία
Την εμπορική διάθεση των υπηρεσιών i-mode ξεκινά από σήμερα η Cosmote Ρουμανίας, μόλις ενάμιση χρόνο μετά την έναρξη της εμπορικής της λειτουργίας, ένα μήνα μετά το ορόσημο των 2 εκατομμυρίων πελατών.

Η παρουσίαση των υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε σήμερα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου στο Βουκουρέστι, παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της Cosmote Ρουμανίας, κ. Ν. Τσώλα, του διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου Cosmote, κ. Ε. Μαρτιγόπουλου, και του αντιπροέδρου και επικεφαλής της διεύθυνσης υπηρεσιών multimedia της NTT DoCoMo, κ. Τακέσι Νατσούνο.

Το i-mode, που αναπτύχθηκε από την Cosmote Ρουμανίας σε συνεργασία με την Cosmote και την ιαπωνική NTT DoCoMo, κάνει την είσοδό του στη ρουμανική αγορά έχοντας διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία παγκοσμίως, με 55 εκατομμύρια χρήστες σε 16 χώρες.

Η Cosmote ξεκίνησε την εμπορική διάθεση του i-mode στην ελληνική αγορά τον Ιούνιο του 2004 και έναν χρόνο αργότερα εισήγαγε το i-mode 3G, την επόμενη γενιά των πρωτοποριακών υπηρεσιών. Οι υπηρεσίες i-mode είναι επίσης διαθέσιμες στη Βουλγαρία, μέσω της Globul, θυγατρικής εταιρίας του ομίλου, από τον Σεπτέμβριο του 2006.

Η Cosmote Ρουμανίας ξεκινά να προσφέρει την εμπειρία τού i-mode μέσα από 63 επίσημα i-mode sites, που παρέχουν υπηρεσίες επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, σε συνεργασία με έγκυρους και δημοφιλείς παρόχους περιεχομένου από τη Ρουμανία και από άλλες χώρες, με αρκετούς από τους οποίους η Cosmote συνεργάζεται και στην Ελλάδα.

Οι υπηρεσίες i-mode είναι διαθέσιμες μέσα από τέσσερις προηγμένες συσκευές και, πιο συγκεκριμένα, τα μοντέλα Sony Ericsson K550im, Samsung S401i, LG L343i και Sagem my401Ci. Οι χρεώσεις του i-mode, φιλικές και ξεκάθαρες, ακολουθούν τη δέσμευση της Cosmote Ρουμανίας για προσιτή σε όλους επικοινωνία, ενώ, με στόχο τη γνωριμία των πελατών της με τη νέα υπηρεσία, η εταιρία προσφέρει το i-mode εντελώς δωρεάν (πλοήγηση και συνδρομές στα i-mode sites) έως τις 30 Ιουνίου.

Το i-mode είναι διαθέσιμο για όλους τους πελάτες της Cosmote, καρτοκινητής και συμβολαίου, μέσω του εκτεταμένου εμπορικού δικτύου της εταιρίας, από τα ισχυρότερα στη ρουμανική αγορά, που περιλαμβάνει σήμερα 770 καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα.

Με την εμπορική διάθεση του i-mode, η Cosmote Ρουμανίας πραγματοποιεί ένα σημαντικό βήμα στον τομέα των εξελιγμένων υπηρεσιών δεδομένων, ισχυροποιώντας την ανταγωνιστική της παρουσία και το μερίδιό της στην εγχώρια αγορά κινητής τηλεφωνίας.

Με την ευκαιρία της εμπορικής διάθεσης του i-mode, ο διευθύνων σύμβουλος της Cosmote Ρουμανίας, κ. Νικόλαος Τσώλας, είπε: ”Σε 16 μήνες η Cosmote κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα της ρουμανικής αγοράς, με τις στοχευμένες, απλές και προσιτές σε όλους υπηρεσίες και προϊόντα της.

Με την εμπορική διάθεση του i-mode, η εταιρία αποδεικνύει ότι δίκαια αποτελεί κορυφαία επιλογή για τους καταναλωτές, προσφέροντάς τους μία τεχνολογικά εξελιγμένη υπηρεσία, που ταυτόχρονα είναι εύκολη στη χρήση και οικονομική”.

”Μετά την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, σήμερα το i-mode κάνει πρεμιέρα και στη Ρουμανία, μία αγορά 23 εκατομμυρίων ανθρώπων, που εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς. Είμαι βέβαιος ότι η εμπορική διάθεση του i-mode θα επιταχύνει τα σχέδια της ρουμανικής θυγατρικής μας για την περαιτέρω εδραίωσή της στην εγχώρια αγορά”, ανέφερε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Cosmote, κ. Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v