Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Διάκριση για το τερματικό microLOT

To πρωτοποριακό τερματικό της INTRALOT microLOT διακρίθηκε ως η πιο ”Έξυπνη Ιδέα” (SMART-IDEA 2007) του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών για το 2007, από το Public Gaming Research Institute (PGRI).

Intralot: Διάκριση για το τερματικό microLOT
To πρωτοποριακό τερματικό της INTRALOT microLOT διακρίθηκε ως η πιο ”Έξυπνη Ιδέα” (SMART-IDEA 2007) του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών για το 2007, από το Public Gaming Research Institute (PGRI).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το PGRI είναι ένα ίδρυμα διεθνούς κύρους που εδώ και 30 χρόνια υποστηρίζει τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην αγορά των τυχερών παιχνιδιών, με δημοσιεύσεις ερευνών και υποστήριξη συνεδρίων και εκθέσεων.

Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του PGRI, SMART-TECH 2007 που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας.

Η αξιολόγηση και επιλογή των διακριθέντων προϊόντων και εν γένει λύσεων έγινε από επιτροπή που αποτελείτο από Διευθύνοντες Συμβούλους Οργανισμών Τυχερών Παιχνιδιών. Το τερματικό microLOT ξεχώρισε ανάμεσα από 10 άλλα προϊόντα που εξυπηρετούν τις ανάγκες των Λοταριών ανά τον κόσμο.

Τα τερματικά microLOT δίκαια αναδείχθηκαν ως η ”Πιο Έξυπνη Ιδέα” της χρονιάς, μια και αποτελούν τερματικά νέας γενιάς που –εκτός από την ασφάλεια- διακρίνονται για το μέγεθος και τον εργονομικό σχεδιασμό τους.

Πρόκειται για τις μικρότερες και πιο πολυδύναμες για το μέγεθός τους τερματικές μηχανές της αγοράς που προσφέρουν πλήρη λειτουργικότητα διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών, καθιστώντας τα ιδανικά για σημεία πώλησης τυχερών παιχνιδιών με περιορισμένο χώρο, όπως περίπτερα, mini-markets, πρατήρια βενζίνης κ.ά. Τα τερματικά microLOT διαθέτουν όλη την απαραίτητη επεξεργαστική ισχύ και την ταχύτητα για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του πελάτη/ παίκτη.

Με την ευκαιρία της βράβευσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT, κος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, δήλωσε: ”Η διάκριση αυτή αποδεικνύει ότι η INTRALOT δεν ακολουθεί απλά τις εξελίξεις του κλάδου της - τις διαμορφώνει κιόλας.

Το βραβείο αυτό αντικατοπτρίζει την αναγνώριση της INTRALOT από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται και αποτελεί μια περαιτέρω δέσμευση της εταιρίας για τη μελλοντική ανάπτυξη ακόμα πιο προηγμένων λύσεων που θα ικανοποιούν απόλυτα τις αυξανόμενες ανάγκες των οργανισμών τυχερών παιχνιδιών”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v