Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΟΣΜΟ: Στους 620.000 οι χρήστες των Calling Tunes

Δύο χρόνια ιδιαίτερα επιτυχημένης παρουσίας συμπληρώνει η μουσική υπηρεσία Calling Tunes της Cosmote, προσελκύοντας περισσότερους από 620.000 χρήστες.

ΚΟΣΜΟ: Στους 620.000 οι χρήστες των Calling Tunes
Δύο χρόνια ιδιαίτερα επιτυχημένης παρουσίας συμπληρώνει η μουσική υπηρεσία Calling Tunes της Cosmote, προσελκύοντας περισσότερους από 620.000 χρήστες.

Με τη δημοφιλή υπηρεσία Calling Tunes, την οποία προσέφερε πρώτη στην ελληνική αγορά η Cosmote, οι πελάτες της εταιρίας έχουν τη δυνατότητα να προσωποποιήσουν τον ήχο αναμονής απάντησης κλήσεων, τον ήχο, δηλαδή, που ακούν όσοι τους καλούν.

Οι συνδρομητές της Cosmote αγκάλιασαν την υπηρεσία χρησιμοποιώντας περισσότερα από 2.000.000 Calling Tunes, για να δώσουν ακόμη μελωδικότερο χρώμα στην επικοινωνία τους. Η υπηρεσία Calling Tunes επιτρέπει σε όλους τους πελάτες της Cosmote, συμβολαίου και καρτοκινητής, να επιλέξουν από μία πλούσια συλλογή, μουσικά κομμάτια (αποσπάσματα από τραγούδια και soundtracks ταινιών) αλλά και διάφορους ήχους (συνθήματα ομάδων, αστεία κλπ.), αντικαθιστώντας τον κλασικό ήχο αναμονής απάντησης του δικτύου της Cosmote.

Σε συνεργασία με τις σημαντικότερες δισκογραφικές εταιρίες όπως η Universal, η SonyBMG, η ΕΜΙ, η Warner, η Heaven, η Legend, η Lyra κ.ά., η Cosmote ανανεώνει συνεχώς το περιεχόμενο των Calling Tunes, που περιλαμβάνουν 12 διαφορετικές κατηγορίες και περισσότερες από 200 επιλογές ελληνικών και ξένων μουσικών επιτυχιών. Εκτός από το πλούσιο περιεχόμενο, στην επιτυχία της υπηρεσίας συμβάλλουν και οι απλές και προσιτές χρεώσεις, χωρίς τέλη ενεργοποίησης και χωρίς μηνιαίο πάγιο ή ημερομηνία λήξης.

Τα Calling Tunes της Cosmote εμπλουτίζουν την υπηρεσία Beat Box, που αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη ομπρέλα μουσικών υπηρεσιών μέσω φωνητικού μενού. Καλώντας απλά το 1414, οι πελάτες της Cosmote μπορούν να επιλέξουν το τραγούδι ή τον ήχο που τους αρέσει, να το στείλουν στους φίλους τους ως μουσικές αφιερώσεις, αλλά και να κατεβάσουν το αντίστοιχο ringtone, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στο κινητό τους.

Παράλληλα, από τις 16 Μαίου η Cosmote ξεκινά την εμπορική διάθεση της νέας μουσικής υπηρεσίας ”Full Tracks”, μέσα από το μουσικό portal Music Zone. Οι πελάτες των Υπηρεσιών Cosmote θα μπορούν να κατεβάσουν από το κινητό τους και να ακούσουν ολόκληρα τραγούδια Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν και ως ήχο κλήσης στο κινητό τους. Πρόσβαση στην υπηρεσία μπορούν να έχουν όλοι οι συνδρομητές Cosmote που διαθέτουν συμβατές συσκευές, μέσω της πλοήγησης στο μενού Cosmote ή Cosmoteview.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v