Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε έκθεση στη Κύπρο η Intracom IT Services

Η Intracom IT Services, συμμετείχε στην έκθεση ICT Cyprus 2007, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία από 3 έως 5 Μαίου. Η εταιρία συμμετείχε στη 2η έκθεση τεχνολογίας πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών της Κύπρου, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της και την προσέλκυση συνεργασιών από την τοπική αγορά.

Σε έκθεση στη Κύπρο η Intracom IT Services
Η Intracom IT Services, συμμετείχε στην έκθεση ICT Cyprus 2007, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία από 3 έως 5 Μαίου.

Η εταιρία συμμετείχε στη 2η έκθεση τεχνολογίας πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών της Κύπρου, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της και την προσέλκυση συνεργασιών από την τοπική αγορά.

Η έκθεση διοργανώθηκε από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής (CITEA) στο διεθνές συνεδριακό κέντρο της Λευκωσίας και προσέλκυσε σημαντικό αριθμό κυβερνητικών στελεχών και εκπροσώπων του ιδιωτικού τομέα από την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή.

Η Intracom IT Services εστίασε τη συμμετοχή της στην παρουσίαση ολοκληρωμένων λύσεων e-Government και Banking.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, πραγματοποιήθηκε και αντίστοιχο συνέδριο, όπου ο κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων της Δ/νσης Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, μίλησε με θέμα ”Χρηματοδοτώντας την καινοτομία, την έρευνα και την τεχνολογία, μέσα από επιχειρηματικές ευκαιρίες” (ITC Innovation, Research & Technology Funding through Opportunities).

Ο κ. Βασιλόπουλος, αναφέρθηκε σε πρακτικά παραδείγματα υλοποίησης έργων, αναδεικνύοντας με ποιο τρόπο η καινοτομία και η έρευνα χρηματοδοτούνται είτε από την ΕΕ ή εθνικούς πόρους, αλλά και από τη συνεργασία μεταξύ των Ερευνητικών Κέντρων και των προϊοντικών κατασκευαστών για την υλοποίηση σύνθετων έργων.

Σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ότι ο Όμιλος Intracom είναι από τις πρώτες ελληνικές επιχειρήσεις με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, η οποία ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 με στόχο την κατάκτηση ηγετικής θέσης στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.

Μετά την αναδιοργάνωση του Ομίλου, η Intracom IT Services απασχολεί σήμερα περί τους 1.400 εργαζόμενους, οι μισοί από τους οποίους εργάζονται στο εξωτερικό. Συνολικά περισσότεροι από 500 διεθνείς φορείς, τράπεζες, ιδρύματα και επιχειρήσεις σε 18 διαφορετικές χώρες είναι πελάτες της, ενώ το 60% του κύκλου εργασιών της Intracom IT Services (σε ενοποιημένη βάση) προέρχεται από το εξωτερικό.

Στους πελάτες της Intracom IT Servicesστην Κύπρο συγκαταλέγονται και η Εμπορική Τράπεζα Κύπρου όπου βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία το Ολοκληρωμένο Τραπεζικό Σύστημα PROFITS, καθώς και η JCC Cyprus. Όσον αφορά στο Δημόσιο Τομέα, η Intracom IT Services έχει επιτυχώς υλοποιήσει το έργο του TAXISnet για το Υπουργείο Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v