Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμμετοχή της Lavisoft στην έκθεση Expolink

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Lavisoft στην 1η Διεθνή Συνδυαστική Έκθεση EXPOLINK ’07 που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Συμμετοχή της Lavisoft στην έκθεση Expolink
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Lavisoft στην 1η Διεθνή Συνδυαστική Έκθεση EXPOLINK ’07 που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Η έκθεση συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών επαγγελματιών από όλη την Ελλάδα, αφού λόγω των πολλαπλών αντικειμένων της παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις και τα νεότερα δεδομένα που αφορούν διάφορους χώρους όπως, πλαστικών - μηχανημάτων, χημείας - εξοπλισμού, περιβάλλοντος – ανακύκλωσης νερού, γραφικών τεχνών - χαρτιού καθώς και συσκευασίας.

Η Lavisoft, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, παρουσίασε στο περίπτερό της την εφαρμογή QCS (Quality Control System). Πρόκειται για ένα Σύστημα Διαχείρισης Δεδομένων Εργαστηρίων Ποιοτικού Ελέγχου. Αφορά τις φυσικοχημικές δοκιμές και τις μικροβιολογικές αναλύσεις τροφίμων, φαρμάκων, καλλυντικών, απορρυπαντικών, νερών, αποβλήτων και υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων.

Το QCS παρέχει ουσιαστική βοήθεια στη λειτουργία της επιχείρησης, καθώς μειώνει σημαντικά τον χρόνο για την αναζήτηση στοιχείων, τη σύνταξη και την έκδοση πιστοποιητικών αναλύσεων, εξασφαλίζοντας παράλληλα συμβατότητα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025.

Επιπλέον τo QCS της Lavisoft προσφέρει τη δυνατότητα συνδυασμού αναζήτησης και παρουσίασης των δεδομένων σε πολλαπλές εκτυπώσεις, που είναι χρήσιμες για την στατιστική αξιολόγηση των δεδομένων από το εργαστήριο και τους πελάτες του.

Αποτελώντας ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στο χώρο του ελέγχου της ποιότητας, το QCS, όπως όλα τα έργα της Lavisoft, έχει τα πλεονεκτήματα της ευελιξίας και της αναπροσαρμογής του σε κάθε νεότερη εξέλιξη της τεχνολογίας και στις διαφορετικές απαιτήσεις μιας επιχείρησης, καθώς και τη δυνατότητα εφαρμογής του σε εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας.

Κατέχοντας αξιόλογη τεχνογνωσία στον τομέα της πληροφορικής, η Lavisoft σχεδιάζει, αναπτύσσει, υλοποιεί και συντηρεί συστήματα πληροφορικής, προσφέροντας στην αγορά αξιόπιστες λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v