Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα επαγγελματικά προγράμματα Cosmote

Την εμπορική διάθεση μιας νέας σειράς επαγγελματικών προγραμμάτων ξεκινά η Cosmote, με στόχο την πλήρη κάλυψη των εξειδικευμένων αναγκών των εταιρικών της πελατών για ολοκληρωμένη επικοινωνία με ξεκάθαρες και προσιτές χρεώσεις.

Νέα επαγγελματικά προγράμματα Cosmote
Την εμπορική διάθεση μιας νέας σειράς επαγγελματικών προγραμμάτων ξεκινά η Cosmote, με στόχο την πλήρη κάλυψη των εξειδικευμένων αναγκών των εταιρικών της πελατών για ολοκληρωμένη επικοινωνία με ξεκάθαρες και προσιτές χρεώσεις.

Τα έξι νέα επαγγελματικά προγράμματα ομιλίας ”COSMOTE BUSINESS PLUS” προσφέρουν οικονομικά μηνιαία πάγια και χρεώσεις. Η νέα σειρά προγραμμάτων, που αποτελείται από ένα βασικό πρόγραμμα και πέντε προγράμματα με δωρεάν χρόνο ομιλίας, είναι η εξής:

* ”COSMOTE BUSINESS PLUS”, με ενιαία χρέωση για κλήσεις προς όλα τα κινητά και χαμηλές χρεώσεις προς σταθερά και ενδοεταιρικά κινητά, με μηνιαίο πάγιο 7 ευρώ.

* ”COSMOTE BUSINESS PLUS 100”, με 100 λεπτά/μήνα δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και μηνιαίο πάγιο 17,50 ευρώ.

* ”COSMOTE BUSINESS PLUS 200”, με 200 λεπτά/μήνα δωρεάν χρόνο αντίστοιχα και μηνιαίο πάγιο 28 ευρώ.

* ”COSMOTE BUSINESS PLUS 300”, με 300 λεπτά/μήνα δωρεάν χρόνο και μηνιαίο πάγιο 39 ευρώ.

* ”COSMOTE BUSINESS PLUS 600”, με 600 λεπτά/μήνα δωρεάν χρόνο και μηνιαίο πάγιο 72 ευρώ, και

* ”COSMOTE BUSINESS PLUS 1000”, με 1000 λεπτά/μήνα δωρεάν χρόνο και μηνιαίο πάγιο 114 ευρώ.

Τα προγράμματα COSMOTE BUSINESS PLUS 100, 200, 300, 600 και 1000 προσφέρουν ενιαία, ανά πρόγραμμα, χρέωση για τις κλήσεις μετά την κατανάλωση του δωρεάν χρόνου ομιλίας που αντιστοιχεί σε κάθε πρόγραμμα.

Σε συνδυασμό με τα νέα επαγγελματικά προγράμματα με δωρεάν χρόνο ομιλίας, η Cosmote προσφέρει επιπλέον τη νέα υπηρεσία ”Cosmote Business προς Σταθερά”, παρέχοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να αποκτήσουν δωρεάν χρόνο ομιλίας, αντίστοιχο με αυτό του επαγγελματικού προγράμματος που είναι ενταγμένη η κάθε σύνδεση, για κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα, με μικρό επιπλέον μηνιαίο πάγιο.

Συγκεκριμένα:

* στο ”COSMOTE BUSINESS PLUS 100”, με 10 ευρώ επιπλέον μηνιαίο πάγιο προσφέρονται 100 λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας το μήνα για κλήσεις προς εθνικά σταθερά δίκτυα

* στο ”COSMOTE BUSINESS PLUS 200”, με 11 ευρώ επιπλέον μηνιαίο πάγιο, προσφέρονται 200 λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας το μήνα για κλήσεις προς εθνικά σταθερά δίκτυα

* στο ”COSMOTE BUSINESS PLUS 300”, με 11 ευρώ επιπλέον μηνιαίο πάγιο, προσφέρονται 300 λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας το μήνα για κλήσεις προς εθνικά σταθερά δίκτυα

* στο ”COSMOTE BUSINESS PLUS 600”, με 12 ευρώ επιπλέον μηνιαίο πάγιο, προσφέρονται 600 λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας το μήνα για κλήσεις προς εθνικά σταθερά δίκτυα, και

* στο ”COSMOTE BUSINESS PLUS 1000”, με 12 ευρώ επιπλέον μηνιαίο πάγιο, προσφέρονται 1000 λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας το μήνα για κλήσεις προς εθνικά σταθερά δίκτυα.

Με τον πελάτη πάντα στο επίκεντρο, η Cosmote ξεκινά και την εμπορική διάθεση της νέας υπηρεσίας ”Διεθνείς Κλήσεις”, που προσφέρει 30 λεπτά το μήνα με τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς για τους πιο δημοφιλείς διεθνείς προορισμούς, με μηνιαίο πάγιο 9,90 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v