Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Γερμανός στηρίζει το Σύλλογο ”Ελπίδα”

Το Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός στηρίζει το Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ”Ελπίδα”, προσφέροντας (1) ευρώ από κάθε αγορά που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στα 385 σημεία πώλησης της αλυσίδας για την ολοκλήρωση του A’ Παιδιατρικού Ογκολογικού Νοσοκομείου.

Ο Γερμανός στηρίζει το Σύλλογο ”Ελπίδα”
Το δικό του κρίκο στην αλυσίδα αγάπης με στόχο την υλοποίηση του οράματος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ”Ελπίδα”, προσθέτει το Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός, με την πολύτιμη συμβολή των καταναλωτών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ενα (1) ευρώ από κάθε αγορά που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στα 385 σημεία πώλησης της μεγαλύτερης αλυσίδας τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών της χώρας, θα προσφερθεί για την ολοκλήρωση του A’ Παιδιατρικού Ογκολογικού Νοσοκομείου.

Σημειώνεται, ότι τα καταστήματα του Δικτύου Γερμανός θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 21:00 το βράδυ, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να συνδράμετε στη συγκεκριμένη προσπάθεια, ενώ το ποσό που θα προσφερθεί στο μαραθώνιο αφορά σε κάθε αγορά, ανεξάρτητα της συνολικής της αξίας.

Τη Δευτέρα, 7 Μαΐου 2007, η βόλτα στο Γερμανό γίνεται ξεχωριστή, καθώς –πέρα από την κάλυψη των τεχνολογικών μας αναγκών- θα ενισχύσει αυτή την αλυσίδα αγάπης.

Παράλληλα, το MEGA με συχνές ζωντανές μεταδόσεις από το κατάστημα Γερμανός Central στο Μαρούσι (The Mall Athens), θα μεταφέρει τα μηνύματα ελπίδας των καταναλωτών, καθώς και αγαπημένων καλλιτεχνών που θα βρίσκονται στο χώρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v