Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Νέα προσφορά σε Οικογενειακά Πακέτα

Έκπτωση 10% στα πάγια των προγραμμάτων συμβολαίου του Οικογενειακού Πακέτου προσφέρει η Cosmote, παρέχοντας στους πελάτες της ακόμα περισσότερες επιλογές για μεγαλύτερη οικονομία στην οικογένεια.

Cosmote: Νέα προσφορά σε Οικογενειακά Πακέτα
Έκπτωση 10% στα πάγια των προγραμμάτων συμβολαίου του Οικογενειακού Πακέτου προσφέρει η Cosmote, παρέχοντας στους πελάτες της ακόμα περισσότερες επιλογές για μεγαλύτερη οικονομία στην οικογένεια.

Το Οικογενειακό Πακέτο COSMOTE προσφέρει πλέον 3 εναλλακτικές επιλογές προνομίων:

* Απεριόριστη ενδοοικογενειακή ομιλία, με πολύ χαμηλό πάγιο, στην υπηρεσία ”Απεριόριστα” (συμπεριλαμβάνονται και οι κλήσεις προς το σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού).

* Εντελώς δωρεάν 2 έως 5 ώρες ενδοοικογενειακής ομιλίας.

* Έκπτωση 10% στα μηνιαία πάγια των προγραμμάτων συμβολαίου (αφορά συνολικά σε όλα τα μέλη του Οικογενειακού Πακέτου, ενώ ισχύει και για παλαιούς και για νέους συνδρομητές συμβολαίου).

Το Οικογενειακό Πακέτο της COSMOTE αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση επικοινωνίας για κάθε οικογένεια, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν συνολικά μέχρι και πέντε άτομα.

Για ακόμα μεγαλύτερη ανεξαρτησία, κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί να επιλέξει το πρόγραμμα συμβολαίου ή καρτοκινητής (COSMOKAΡTA ή WHAT’S UP) που επιθυμεί ανάλογα με τις ανάγκες του ή και να διατηρήσει το πρόγραμμα στο οποίο ήδη ανήκει. Επιπλέον, στο Οικογενειακό Πακέτο COSMOTE μπορεί να συμμετέχει και ένας αριθμός σταθερής τηλεφωνίας, ως προορισμός στην ενδοοικογενειακή ομιλία.

Για τη δημιουργία του Οικογενειακού Πακέτου απαιτούνται τουλάχιστον δύο συνδρομητές συμβολαίου ενταγμένοι σε ένα από τα οικονομικά προγράμματα με δωρεάν χρόνο ομιλίας COSMOTE 120, 180, 240, 360, 480, 600 και 1000, COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 1,2,3 και COSMOTE ADSL 120, 240 και 480, ενώ για τον καλύτερο έλεγχο των οικογενειακών εξόδων ο λογαριασμός είναι ενιαίος.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι μόνο η COSMOTE παρέχει τη δυνατότητα σε παλαιούς και νέους συνδρομητές συμβολαίου, που συμμετέχουν στο Οικογενειακό Πακέτο, να επωφεληθούν έκπτωση 10% στα πάγια των προγραμμάτων τους ή να μοιραστούν εντελώς δωρεάν 2 έως 5 ώρες ενδοοικογενειακής ομιλίας.

Τέλος, αναφέρεται ότι μοναδικά προνόμια επιφυλάσσει η COSMOTE και για τους πελάτες καρτοκινητής που εντάσσονται στο Οικογενειακό Πακέτο, οι οποίοι αποκτούν κάθε μήνα bonus ομιλίας με την αυτόματη μηνιαία ανανέωση του χρόνου ομιλίας τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v