Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Για δεύτερη χρονιά το ”ΟΤΕ On the Broadband”

Για δεύτερη χρονιά συνεχίζει ο ΟΤΕ το πρόγραμμα ”ΟΤΕ On the Broadband”, με στόχο την ενημέρωση και εξοικείωση του ευρύτερου κοινού με το internet και ιδιαίτερα τις ευρυζωνικές υπηρεσίες.

ΟΤΕ: Για δεύτερη χρονιά το ”ΟΤΕ On the Broadband”
Για δεύτερη χρονιά συνεχίζει ο ΟΤΕ το πρόγραμμα ”ΟΤΕ On the Broadband”, με στόχο την ενημέρωση και εξοικείωση του ευρύτερου κοινού με το internet και ιδιαίτερα τις ευρυζωνικές υπηρεσίες.

Όπως σημειώνεται, με βασικό μήνυμα ”κάνε τη ζωή σου πιο εύκολη” η κινητή μονάδα ”ΟΤΕ on the Broadband” φέρνει την ευρυζωνικότητα πιο κοντά στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδιαίτερα στην περιφέρεια, δίνοντας την ευκαιρία στο ευρύ κοινό:

* να γνωρίσει το ευρυζωνικό internet, μέσα από διάφορες θεματικές ενότητες, όπως αθλητισμός, εκπαίδευση, e-shopping, ταξίδια, επιστήμη κλπ.

* να περιηγηθεί σε διάφορες ιστοσελίδες ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του, αξιοποιώντας τις υψηλές ταχύτητες που προσφέρει η ευρυζωνικότητα,

* να ανακαλύψει καινούργιες ευρυζωνικές εφαρμογές ειδικά σχεδιασμένες από τον ΟΤΕ.

Μετά από μια επιτυχημένη περιοδεία σε 17 πόλεις – σταθμούς το 2006, η τεχνολογική Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης ”ΟΤΕ on the Broadband” θα βρεθεί και φέτος σε κεντρικά σημεία 18 πόλεων, ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τα οφέλη του internet και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις ευρυζωνικές ταχύτητες και να κερδίσουν πολλά και ενδιαφέροντα ”τεχνολογικά” δώρα.

Ο φετινός κύκλος των επισκέψεων ξεκινάει από το ”Athens Video Art Festival”, που θα πραγματοποιηθεί στις 27, 28 και 29 Απριλίου στη Τεχνόπολη (Γκάζι).



Ακολουθούν, κατά τους μήνες Μάιο και τον Ιούνιο, οι εξής πόλεις: Κόρινθος, Πάτρα, Πύργος, Αγρίνιο, Άρτα, Κέρκυρα, Ιωάννινα, Καστοριά, Κοζάνη, Βέροια, Κατερίνη, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλος, Λαμία, Χαλκίδα.

Με αφορμή την έναρξη του νέου κύκλου επισκέψεων του προγράμματος ”ΟΤΕ on the Broadband”, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας του ΟΤΕ, κα Ντέπη Τζιμέα, δήλωσε σχετικά: ”Στόχων όλων μας, πολιτείας και επιχειρήσεων, είναι η γεφύρωση του ψηφιακού χάσματος και η σύγκλιση της Ελλάδας με τους Ευρωπαίους εταίρους της. Αναγνωρίζοντας ότι, πέρα από τις επενδύσεις σε υποδομές, εξίσου σημαντική είναι η εκπαίδευση – ενημέρωση του κοινού, ο ΟΤΕ σχεδίασε και υλοποιεί, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το πρόγραμμα ”ΟΤΕ on the Broadband”. Μέσω του προγράμματος αυτού επιθυμούμε να δώσουμε την ευκαιρία σε πολίτες απ’ όλη την Ελλάδα να γνωρίσουν πώς μπορεί η ευρυζωνικότητα να αλλάξει την καθημερινότητά τους”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v