Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα υπηρεσία Village Pass από την Γερμανός

Το δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός, σε συνεργασία με τα Village Cinemas, ανακοινώνει τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία Village Pass. με την οποία οι καταναλωτές αγοράζοντας από μια ”τυχερή” κατηγορία προϊόντων (όπως ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, κινητή τηλεφωνία κτλ), εξασφαλίζουν ”ΔΩΡΟ το σινεμά τους” με εισιτήρια για τα Village Cinemas.

Νέα υπηρεσία Village Pass από την Γερμανός
Το δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός, σε συνεργασία με τα Village Cinemas, ανακοινώνει τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία Village Pass.

Με την υπηρεσία Village Pass, οι καταναλωτές αγοράζοντας από μια ”τυχερή” κατηγορία προϊόντων (όπως ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, κινητή τηλεφωνία κτλ), εξασφαλίζουν ”ΔΩΡΟ το σινεμά τους” με εισιτήρια για τα Village Cinemas.

Η διαδικασία απόκτησης του Village Pass είναι απλή: με κάθε αγορά από την εκάστοτε τυχερή κατηγορία o καταναλωτής αποκτά ένα ή παραπάνω Village Pass, το οποίο μπορεί να ανταλλάξει με κουπόνι κράτησης θέσης από το Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός ή με εισιτήριο από τα ταμεία των κινηματογράφων.

Το κουπόνι Village Pass, ισχύει για όλα τα Village Cinemas, για μία οποιαδήποτε προβολή και για όλες τις mainstream αίθουσες (εκτός από τις Gold Class και Europa) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και την αναφερόμενη ημερομηνία. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που η Village ανακοινώσει ότι το κουπόνι δεν ισχύει για συγκεκριμένη ταινία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v