Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα υπηρεσία Business e-Care από την Cosmote

Μέσω διαδικτύου μπορούν να εξυπηρετούνται οι εταιρικοί πελάτες της Cosmote με τη νέα υπηρεσία της Business e-Care μέσω της οποίας μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματά τους σε ηλεκτρονική μορφή και να ενεργοποιούν ή να απενεργοποιούν εύκολα, αποτελεσματικά και με απόλυτη ασφάλεια, υπηρεσίες όπως η περιαγωγή, το i-mode, οι υπηρεσίες Internet / Data & MMS, αλλά και να αλλάξουν οικονομικό πρόγραμμα.

Νέα υπηρεσία Business e-Care από την Cosmote
Μέσω διαδικτύου μπορούν να εξυπηρετούνται οι εταιρικοί πελάτες της Cosmote με τη νέα υπηρεσία της Business e-Care.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η νέα υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στους εταιρικούς πελάτες της Cosmote να υποβάλλουν τα αιτήματά τους σε ηλεκτρονική μορφή και να ενεργοποιούν ή να απενεργοποιούν εύκολα, αποτελεσματικά και με απόλυτη ασφάλεια, υπηρεσίες όπως η περιαγωγή, το i-mode, οι υπηρεσίες Internet / Data & MMS, αλλά και να αλλάξουν οικονομικό πρόγραμμα.

Η υπηρεσία Business e-Care, η οποία παρέχεται δωρεάν σε όλα τα εταιρικά προγράμματα Cosmote Business, ενισχύει την αποδοτικότητα μιας σύγχρονης επιχείρησης, καθώς απλοποιεί τις διαδικασίες εξυπηρέτησης και συμβάλει στην εξοικονόμηση χρόνου.

Η εγγραφή στην υπηρεσία πραγματοποιείται με τη συμπλήρωση σχετικής αίτησης, η οποία υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Cosmote με χρήση κωδικών ασφαλείας.

Με τον πελάτη πάντα στο επίκεντρο, η Cosmote συνεχίζει να εμπλουτίζει το εύρος των προηγμένων υπηρεσιών της για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας που ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες τους, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v