Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα υπηρεσία από την Cosmote

Τη νέα υπηρεσία ”Τοp 10 WHAT’S UP air play chart”: Τα δημοφιλέστερα ξένα μουσικά κομμάτια στο i-mode παρουσιάζει η Cosmote. Η νέα υπηρεσία προσφέρει πρόσβαση σε ένα πλούσιο μουσικό περιεχόμενο, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να προσωποποιήσουν το κινητό τους τηλέφωνο ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

Νέα υπηρεσία από την Cosmote
Τη νέα υπηρεσία ”Τοp 10 WHAT’S UP air play chart”: Τα δημοφιλέστερα ξένα μουσικά κομμάτια στο i-mode παρουσιάζει η Cosmote.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το i-mode της Cosmote με τη νέα υπηρεσία ”Τοp 10 WHAT’S UP air play chart”, προσφέρει πρόσβαση σε ένα πλούσιο μουσικό περιεχόμενο, δίνοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να προσωποποιήσουν το κινητό τους τηλέφωνο ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

Η νέα υπηρεσία παρέχεται μέσα από ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον, που διευκολύνει τους χρήστες να αναζητήσουν εύκολα και γρήγορα τα τραγούδια που τους ενδιαφέρουν.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία ”Ringtones” του i-mode οι συνδρομητές της Cosmote μπορούν να ενημερωθούν για το top10 του ξένου ρεπερτορίου του επίσημου Airplay Chart της IFPI by Nielsen Music Control, αλλά και να χρησιμοποιήσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια ως πολυφωνικά Ringtones (κατεβάζοντάς τα από το i-mode site ”MAD Ringtones” του MAD), αλλά και ως realtones (κατεβάζοντάς τα από το i-mode site ”Ringtones” της Newsphone).

Οι χρήστες του i-mode μπορούν πλέον να απολαμβάνουν από το κινητό τους τα δημοφιλέστερα ξένα μουσικά κομμάτια που παίζουν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της χώρας.

Επιπλέον, με τη νέα υπηρεσία ”Τοp 10 WHAT’S UP air play chart” οι χρήστες του i-mode μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να λαμβάνουν ενημερωτικά newsletters με τη λίστα των δημοφιλέστερων τραγουδιών κάθε εβδομάδα και να προσωποποιούν ανάλογα το κινητό τους τηλέφωνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v