Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: H Globul στηρίζει τη παιδεία

Το νέο Εργαστήριο Κινητών Επικοινωνιών που δημιουργήθηκε με την υποστήριξη της Globul για τις ανάγκες των φοιτητών της σχολής Επικοινωνιών και Τεχνολογιών Επικοινωνίας του Τεχνικού Πανεπιστημίου της Σόφιας, παρουσίασε εχθές στο κοινό η θυγατρική της COSMOTE στη Βουλγαρία.

Cosmote: H Globul στηρίζει τη παιδεία
Το νέο Εργαστήριο Κινητών Επικοινωνιών που δημιουργήθηκε με την υποστήριξη της Globul για τις ανάγκες των φοιτητών της σχολής Επικοινωνιών και Τεχνολογιών Επικοινωνίας του Τεχνικού Πανεπιστημίου της Σόφιας, παρουσίασε εχθές στο κοινό η θυγατρική της Cosmote στη Βουλγαρία.

Παράλληλα, η εταιρία απένειμε, για τρίτη συνεχή χρονιά, δέκα Υποτροφίες σε φοιτητές του Πανεπιστημίου, αναλαμβάνοντας να στηρίξει τις ακαδημαϊκές τους προσπάθειες έως την κατάκτηση του πτυχίου. Στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος, η Globul προσφέρει στους Υποτρόφους της τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους και να δοκιμάσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες ως εκπαιδευόμενοι στην εταιρία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του έτους.

Επισημάνεται ότι από το 2005 που ξεκίνησε το πρόγραμμα Υποτροφιών, το 40% των εκπαιδευόμενων Υποτρόφων ανήκει πλέον στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας.

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Globul περιλαμβάνει σειρά σημαντικών πρωτοβουλιών για την παιδεία και τους νέους.

Ενδεικτικά αναφέρονται η συμμετοχή της εταιρίας στην ανακαίνιση του Εργαστηρίου Σημάτων και Συστημάτων της σχολής Επικοινωνιών και Τεχνολογιών Επικοινωνίας του Τεχνικού Πανεπιστημίου της Σόφιας, τη δημιουργία ειδικής Γραμματείας για την εξυπηρέτηση των σπουδαστών και κέντρου επαγγελματικού προσανατολισμού στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Επιπλέον, η Globul διαθέτει ειδική τηλεφωνική γραμμή για τις ανάγκες του Τεχνικού Πανεπιστημίου, μέσω της οποίας οι φοιτητές θα μπορούν να ενημερώνονται για νέες θέσεις εργασίας, σεμινάρια, προγράμματα εκπαίδευσης κ.α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v