Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρουσία της Intracom Telecom σε 3 εκθέσεις

Δυναμική παρουσία είχε η Intracom Telecom σε 3 σημαντικές διεθνείς εκθέσεις, στις ΗΠΑ, στην Αίγυπτο και στην Ισπανία, όπου συμμετείχε προβάλλοντας τα προϊόντα και τις λύσεις της.

Παρουσία της Intracom Telecom σε 3 εκθέσεις
Δυναμική παρουσία είχε η Intracom Telecom σε 3 σημαντικές διεθνείς εκθέσεις, στις ΗΠΑ, στην Αίγυπτο και στην Ισπανία, όπου συμμετείχε προβάλλοντας τα προϊόντα και τις λύσεις της.

Σημαντική διάκριση στις ΗΠΑ απέσπασε η πλατφόρμα fs|cdn για την ενοποιημένη παροχή υπηρεσιών εικόνας, φωνής και δεδομένων (Triple-Play) της Intracom Telecom.

Συγκεκριμένα, στην NTCA Expo 07, η πλατφόρμα fs|cdn ανακηρύχθηκε ως μία από τις 10 πιο καίριες τεχνολογίες ανάμεσα σε προτάσεις που υπέβαλαν 150 συμμετέχουσες εταιρείες.

Σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ότι από τα βραβευθέντα προϊόντα, η λύση της Intracom Telecom ήταν το μόνο προϊόν τεχνολογίας IPTV. ”Οι κριτές μας βράβευσαν εκθέματα με καινοτόμο παρουσίαση που συνάδουν με την έννοια του διαγωνισμού ”Hot Technology” και συγκαταλέγονται ανάμεσα στις τελευταίες και μεγαλύτερες εξελίξεις του κλάδου,” δήλωσε η κ. Christina Childs εκ μέρους των διοργανωτών της έκθεσης.

Η έκθεση έλαβε χώρα στις αρχές Φεβρουαρίου στο Ορλάντο των ΗΠΑ και διοργανώθηκε από την Εθνική Συνεταιριστική Ένωση Τηλεπικοινωνιών (National Telecommunications Cooperative Association, NTCA) που αντιπροσωπεύει περίπου 570 εταιρίες και ενώσεις τηλεπικοινωνιακών παρόχων των ΗΠΑ.

Η Intracom Telecom συμμετείχε μέσω της θυγατρικής της Conklin-INTRACOM που εδρεύει στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Παράλληλα κατά την ίδια χρονική περίοδο, η Intracom Telecom συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής Cairo ICT 2007, που πραγματοποιήθηκε στην Αίγυπτο.

Συγκεκριμένα η εταιρία παρουσίασε την πλατφόρμα fs|cdn στα περίπτερα της Telecom Egypt/TE Data – που είναι ο εθνικός τηλεπικοινωνιακός πάροχος υπηρεσιών φωνής και δεδομένων της Αιγύπτου, καθώς και της Cisco.

Η παρουσίαση κίνησε το ενδιαφέρον των εκπροσώπων της δημόσιας διοίκησης της Αιγύπτου καθώς και κορυφαίων τηλεπικοινωνιακών εταιριών διεθνώς.

H λύση fs|cdn (Full Service Content Distribution Network) της Intracom Telecom είναι μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα που επιτρέπει στους παρόχους ευρυζωνικών υπηρεσιών να λαμβάνουν, να διαχειρίζονται και να μεταδίδουν διαφόρους τύπους περιεχομένου, καθώς και ζωντανά προγράμματα τηλεόρασης (Broadcast TV) και βίντεο ”κατά απαίτηση” (Video-on-Demand), πάντα σε συνδυασμό με υπηρεσίες τηλεφωνίας και δεδομένων.

Το fs|cdn δίνει τη δυνατότητα στους τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς να προσφέρουν υπηρεσίες Triple-Play με ελεγχόμενο, χαμηλότερο λειτουργικό κόστος, ενώ παράλληλα με την εισαγωγή αυτών των υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας οι πάροχοι αυξάνουν σημαντικά το μέσο έσοδό τους ανά συνδρομητή.

Η πλατφόρμα fs|cdn χρησιμοποιείται ήδη για εμπορικούς σκοπούς από τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στις ΗΠΑ, ενώ ανάλογες εφαρμογές έχουν πραγματοποιηθεί σε Ελλάδα, Μέση Ανατολή, Ανατολική Ευρώπη και Ρωσία.

Μέσω αυτών των εφαρμογών, οι πάροχοι υπηρεσιών είναι σε θέση να προσφέρουν ενοποιημένες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν ψηφιακή τηλεόραση, γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο και πληθώρα υπηρεσιών περιεχομένου, υπερέχοντας των ανταγωνιστών τους και παρέχοντας στους συνδρομητές τους πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο μέσω ενός περιβάλλοντος φιλικό προς τον χρήστη και πλήρως αμφίδρομο.

Τέλος, η Intracom Telecom ήταν και φέτος η μόνη ελληνική παρουσία στη διεθνή έκθεση 3GSM στη Βαρκελώνη.

Η εταιρία συμμετείχε μαζί με την SITRONICS Telecom Solutions, Czech Republic a.s., παρουσιάζοντας ένα κοινό portfolio λύσεων για την υποστήριξη δικτύων δεύτερης (2G), τρίτης γενιάς (3G) κινητής τηλεφωνίας καθώς και δικτύων τεχνoλογίας WiMAX.

Οι προτεινόμενες λύσεις περιλαμβάνουν συστήματα μικροκυματικών ζεύξεων βασισμένα σε αρχιτεκτονική σημείου προς σημείο (point-to-point) ή πολυσημειακής (point-to-multipoint) μετάδοσης, καθώς και πλήρη λύση νέας γενιάς Convergent Billing πραγματικού χρόνου (real time).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v