Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Δωρεά εσόδων από πρωτοχρονιάτικα sms

Συνεχίζοντας έναν παραδοσιακό πλέον ”θεσμό αγάπης”, η Cosmote διέθεσε για όγδοη συνεχή χρονιά σημαντικό μέρος από το ποσό που συγκεντρώθηκε από τα Πρωτοχρονιάτικα SMS σε κοινωφελείς οργανισμούς για το παιδί.

Cosmote: Δωρεά εσόδων από πρωτοχρονιάτικα sms
Συνεχίζοντας έναν παραδοσιακό πλέον ”θεσμό αγάπης”, η Cosmote διέθεσε για όγδοη συνεχή χρονιά σημαντικό μέρος από το ποσό που συγκεντρώθηκε από τα Πρωτοχρονιάτικα SMS σε κοινωφελείς οργανισμούς για το παιδί.

Με την ευκαιρία της παράδοσης των χρημάτων στα σωματεία, η Cosmote επισκέφτηκε την περασμένη εβδομάδα το Ίδρυμα ΘΕΟΤΟΚΟΣ, έναν από τους πέντε φετινούς αποδέκτες της πρωτοβουλίας της.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε παρουσία του Πρεσβευτή Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Cosmote, Πύρρου Δήμα, ο οποίος μοίρασε δώρα και αυτόγραφα στους μικρούς του φίλους και συζήτησε με τους εκπαιδευτές, χαρίζοντας χαμόγελα στα παιδιά.

Το συνολικό ποσό των 250.000 ευρώ διατέθηκε στους κοινωφελείς οργανισμούς, ”Ανοιχτή Αγκαλιά” των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής, Εταιρία Προστασίας Σπαστικών, Ίδρυμα ΘΕΟΤΟΚΟΣ, Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, Φλόγα και στο Κέντρο Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Λέσβου ”H ΚΥΨΕΛΗ”.

Από φέτος, η Cosmote θα ενισχύει σταθερά το έργο σωματείων και από την ελληνική περιφέρεια, αναγνωρίζοντας την ανάγκη υποστήριξης της κοινωνικής μέριμνας σε κάθε γωνιά της χώρας.

Επιπλέον, για έκτη συνεχή χρονιά η Cosmote προσέφερε το ποσό που προοριζόταν για τα επιχειρηματικά δώρα των Χριστουγέννων σε έναν κοινωφελή οργανισμό για το παιδί, που για το 2006 ήταν η Εταιρία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.).

Η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της Cosmote, κ. Μαριλένα Φατσέα, αφού εξήρε το έργο των φορέων που φροντίζουν για την υγεία και την προστασία του παιδιού, ανέφερε: ”Με την ίδια χαρά και αφοσίωση, οκτώ χρόνια τώρα η Cosmote δίνει το παρών στην κοινωνική μέριμνα, μέσα από ένα θεσμό-αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας της.

Στα εννιά χρόνια παρουσίας της στην αγορά, η εταιρία μεγάλωσε και σήμερα διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε τέσσερις ακόμη χώρες της ΝΑ Ευρώπης.

Μαζί ξεδιπλώνεται το κοινωνικό μας έργο, με πράξεις που έχουν απτά αποτελέσματα για την κοινωνία και το περιβάλλον, αλλά κυρίως, με αίσθημα ευθύνης για κάθε τομέα της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας”.

Η δωρεά μέρους των εσόδων από τα Πρωτοχρονιάτικα SMS σε φορείς που φροντίζουν για την υγεία και την προστασία του παιδιού, αποτελεί πρωτοβουλία της Cosmote, η οποία ξεκίνησε το 1999 και υλοποιείται μέσα από το πολυδιάστατο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ”Συμμετοχή”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v