Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Eoρταστικό πακέτο σύνδεσης Talk2me

H Cosmote για τη γιορτή των ερωτευμένων δημιούργησε το εορταστικό πακέτο σύνδεσης ”Talk2me”, το οποίο προσφέρει δύο συνδέσεις καρτοκινητής WHAT’S UP, με συνεχόμενα νούμερα, στην τιμή της μίας.

Cosmote: Eoρταστικό πακέτο σύνδεσης Talk2me
Τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου φέρνει στο κινητό τηλέφωνο η Cosmote δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες της να απολαύσουν ρομαντικές υπηρεσίες, να εκφράσουν την αγάπη τους με ερωτικές κάρτες και ringtones, αλλά και να κερδίσουν πλούσια δώρα και ταξίδια.

Ειδικά για τη γιορτή των ερωτευμένων η Cosmote δημιούργησε το εορταστικό πακέτο σύνδεσης ”Talk2me”, το οποίο προσφέρει δύο συνδέσεις καρτοκινητής WHAT’S UP, με συνεχόμενα νούμερα, στην τιμή της μίας με μόλις 19,90 ευρώ.

Με το ”Talk2me” οι χρήστες του WHAT’S UP μπορούν να μιλούν με το ταίρι τους εντελώς δωρεάν έως και 1200 λεπτά, καθώς διατίθεται δωρεάν η υπηρεσία ”CALL THEM ALL 600” για τον πρώτο μήνα, για κάθε μία από τις δύο συνδέσεις.

Επιπλέον, 140 ταξίδια για δύο άτομα με προορισμό την Ελλάδα και το εξωτερικό μπορούν να κερδίσουν όσοι αποκτήσουν τη συναρπαστική i-mode συσκευή Motorola L6i στο τιμολογιακό πρόγραμμα ”Cosmote Απεριόριστα 1” για να μιλούν απεριόριστα με τους αγαπημένους τους.

Τέλος, η Cosmote εμπλουτίζει με πολύ αγάπη και τις δημοφιλείς υπηρεσίες Ringtones, Ευχετήριες Κάρτες και Wallpapers του i-mode. Συγκεκριμένα, οι πελάτες της εταιρίας μπορούν να παραγγείλουν και να στείλουν λουλούδια με σαμπάνια στους δικούς τους ανθρώπους, να στείλουν ευχητήριες κάρτες, να χρησιμοποιούν ως ringtones τα καλύτερα τραγούδια αγάπης, να επιλέξουν τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης κ.ά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v