Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Cosmote χορηγός στην έκθεση του Γ. Χαλεπά

Τη μεγαλύτερη αναδρομική έκθεση του γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά που διοργανώνει η Εθνική Πινακοθήκη με την υποστήριξη της Cosmote και που φιλοξενείται στην Εθνική Γλυπτοθήκη από τις 6 Φεβρουαρίου έως τις 30 Ιουνίου, εγκαινίασε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας.

Η Cosmote χορηγός στην έκθεση του Γ. Χαλεπά
Τη μεγαλύτερη αναδρομική έκθεση του γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά που διοργανώνει η Εθνική Πινακοθήκη με την υποστήριξη της Cosmote και που φιλοξενείται στην Εθνική Γλυπτοθήκη από τις 6 Φεβρουαρίου έως τις 30 Ιουνίου, εγκαινίασε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας σε ειδική εκδήλωση, παρουσία σημαντικών εκπροσώπων της τέχνης, της πολιτικής και του επιχειρηματικού κόσμου.

Η έκθεση που διοργανώνει η Εθνική Πινακοθήκη με την υποστήριξη της Cosmote, φιλοξενείται στην Εθνική Γλυπτοθήκη στο Γουδί, από τις 6 Φεβρουαρίου έως τις 30 Ιουνίου.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ανάμεσα στα 95 από τα 117 σωζόμενα έργα που εκτίθενται από τις τρεις περιόδους δημιουργίας του εξαιρετικού Τήνιου γλύπτη, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θαυμάσει την αριστουργηματική ”Κοιμωμένη” σε εκμαγείο, την ”Αναπαυόμενη”, καθώς και το έργο ”Ο Σάτυρος και ο Έρωτας”.

Την έκθεση ολοκληρώνουν 120 σχέδια του καλλιτέχνη, πλούσιο αρχειακό υλικό, καθώς και ο μνημειώδης κατάλογος της έκθεσης που θα ταξιδέψει το έργο του Έλληνα γλύπτη σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σημειώνεται ότι η Cosmote, σταθερά κοντά σε ενέργειες που αναδεικνύουν τη νεοελληνική τέχνη και με στόχο να συνεισφέρει στην ανάδειξη των άγνωστων πτυχών του έργου του μεγάλου Έλληνα καλλιτέχνη, θα προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές της να επισκεφθούν τη μοναδική έκθεση με έκπτωση 50% επί της τιμής του εισιτηρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v