Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πακέτα ADSL με κινητή τηλεφωνία από την Cosmote

Την εμπορική διάθεση πακέτων ευρυζωνικών υπηρεσιών σταθερού Internet (ADSL) σε συνδυασμό με υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, ξεκινά η Cosmote στην ελληνική αγορά.

Πακέτα ADSL με κινητή τηλεφωνία από την Cosmote
Την εμπορική διάθεση πακέτων ευρυζωνικών υπηρεσιών σταθερού Internet (ADSL) σε συνδυασμό με υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, ξεκινά η Cosmote στην ελληνική αγορά.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με τα πρωτοποριακά πακέτα ”COSMOTE ADSL”, τα οποία παρέχονται σε συνεργασία με την OTENET, οι πελάτες της Cosmote έχουν τη δυνατότητα μέσα από τρία νέα τιμολογιακά προγράμματα συμβολαίου, με ένα πάγιο και ενιαίο λογαριασμό, να απολαμβάνουν και απεριόριστη σταθερή ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο με υψηλές ταχύτητες και τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας της εταιρίας.

Ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της εταιρίας, κ. Κώστας Λιαμίδης, δήλωσε σχετικά: ”Έχοντας ήδη προσφέρει την εμπειρία της ευρυζωνικότητας μέσα από το κινητό τηλέφωνο με την τεχνολογία 3G HSDPA, η Cosmote, πάλι πρώτη στην ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας, εισέρχεται και στο χώρο του ευρυζωνικού σταθερού Internet, προσφέροντας στους πελάτες της πιο ολοκληρωμένες, ευέλικτες και οικονομικές λύσεις επικοινωνίας.

Η Cosmote, συνεργαζόμενη με την OTENET, τον κορυφαίο πάροχο Internet στην Ελλάδα, πραγματοποιεί ένα ακόμα βήμα στον τομέα των επικοινωνιών, ”υπηρετώντας” τους δύο πλέον δυναμικούς κλάδους του: αυτόν της κινητής τηλεφωνίας και του ευρυζωνικού Internet”.

Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των τριών νέων τιμολογιακών προγραμμάτων συμβολαίου ”COSMOTE ADSL”:

* COSMOTE ADSL 120, με μηνιαίο πάγιο 46 ευρώ

* COSMOTE ADSL 240, με μηνιαίο πάγιο 59 ευρώ

* COSMOTE ADSL 480, με μηνιαίο πάγιο 91 ευρώ,

που προσφέρουν με ένα μόνο πάγιο δωρεάν χρόνο ομιλίας και προηγμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, καθώς και απεριόριστη χρήση ευρυζωνικών υπηρεσιών Internet (ADSL), με ταχύτητα πρόσβασης στα 1024 kbps.

Επιπλέον, προσφέρεται δωρεάν ο απαραίτητος εξοπλισμός ADSL Modem για πρόσβαση στο Internet, ενώ διαθέσιμο είναι και ADSL Wireless modem / router.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v