Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα ευρυζωνική υπηρεσία Conn-X View από τον ΟΤΕ

Τη διάθεση της νέας πρωτοποριακής ευρυζωνικής υπηρεσίας του, Conn-X View, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα αφενός επιτήρησης χώρων εξ’ αποστάσεως -μέσω υπολογιστή ή/και κινητού τηλεφώνου- και αφετέρου διασκέδασης και ψυχαγωγίας, με τη δημιουργία κοινοτήτων χρηστών για ανταλλαγή δεδομένων, γνωστοποιεί ο ΟΤΕ.

Νέα ευρυζωνική υπηρεσία Conn-X View από τον ΟΤΕ
Ξεκίνησε η διάθεση της νέας πρωτοποριακής ευρυζωνικής υπηρεσίας του ΟΤΕ, Conn-X View, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα αφενός επιτήρησης χώρων εξ’ αποστάσεως -μέσω υπολογιστή ή/και κινητού τηλεφώνου- και αφετέρου διασκέδασης και ψυχαγωγίας, με τη δημιουργία κοινοτήτων χρηστών (communities) για ανταλλαγή δεδομένων (video, εικόνες κ.α.).

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, όσοι διαθέτουν ADSL σύνδεση στο internet μπορούν ανά πάσα στιγμή να εποπτεύουν εξ’ αποστάσεως χώρους του ενδιαφέροντός τους, σε πραγματικό χρόνο, μέσω του υπολογιστή τους -ή/και του κινητού τους τηλεφώνου τρίτης γενιάς (3G) ή GPRS- εγκαθιστώντας στο χώρο από μια έως τέσσερις κάμερες.

Σε περίπτωση ανίχνευσης κίνησης στον επιλεγμένο χώρο εποπτείας, αποστέλλεται στον πελάτη ειδοποίηση μέσω e-mail ή sms.

Συγχρόνως, οι πελάτες της υπηρεσίας Conn-X View θα μπορούν να δημιουργούν ομάδες χρηστών, σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά τους, και να ανταλλάσσουν μεταξύ τους αρχεία και δεδομένα.

Με την υπηρεσία Conn-X View, οι πελάτες απολαμβάνουν τα εξής πλεονεκτήματα:

* Επιτήρηση χώρων (π.χ. παιδιά, ηλικιωμένοι, οχήματα, προσωπικό επιχείρησης κλπ.) από απόσταση με υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου,

* Επιλογή εξοπλισμού και αριθμού καμερών σύμφωνα με τις ανάγκες τους,

* Δυνατότητα παρακολούθησης των video και από κινητό τηλέφωνο,

* ”Ανέβασμα” ή μετάδοση/δημοσίευση περιεχομένου και καθορισμό εάν θα είναι προσβάσιμο είτε αποκλειστικά από τους ίδιους είτε από επιλεγμένους χρήστες που έχουν οι ίδιοι ορίσει.

Η συνδρομή για την υπηρεσία Conn-X View ξεκινάει από 5,95 ευρώ τον μήνα έως 24,99 ευρώ (με ΦΠΑ) ανάλογα με τον αριθμό των καμερών που επιθυμούν να χρησιμοποιούν οι πελάτες και τη χρονική διάρκεια ισχύος της υπηρεσίας (π.χ. 6μηνο πακέτο, αορίστου χρόνου κλπ.).

Τέλος, σημειώνεται ότι ο εξοπλισμός του Conn-X View (κάμερα) ξεκινάει από 35 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v