Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Β. Πολύδωρα με τη διοίκηση της ΤτΕ

Ο κ. Βύρων Πολύδωρας συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου πρέσβη ε.τ. κ. Κωνσταντίνο Αιλιανό και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας επισκέφθηκαν σήμερα την ΤτΕ και είχαν συνεργασία με τη Διοίκηση της Τράπεζας για θέματα που αφορούν την εκτύπωση από το Ίδρυμα Εκτυπώσεων της Τράπεζας των νέων διαβατηρίων και των αστυνομικών ταυτοτήτων.

Συνάντηση Β. Πολύδωρα με τη διοίκηση της ΤτΕ
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Βύρων Πολύδωρας συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου πρέσβη ε.τ. κ. Κωνσταντίνο Αιλιανό και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη επισκέφθηκαν σήμερα την Τράπεζα της Ελλάδος και είχαν συνεργασία με τη Διοίκηση της Τράπεζας για θέματα που αφορούν την εκτύπωση από το Ίδρυμα Εκτυπώσεων της Τράπεζας των νέων διαβατηρίων και των αστυνομικών ταυτοτήτων.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης ο κ. Υπουργός Δημόσιας Τάξης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στη Διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος για την συνδρομή της ως προς την ενίσχυση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικότερα ως προς τον εφοδιασμό της με τριάντα μοτοσικλέτες νέας τεχνολογίας.

Ο κ. Διοικητής αντευχαρίστησε και τόνισε τη καλή συνεργασία που υφίσταται ως προς την ασφάλεια των Χρηματαποστολών και των Τραπεζικών Εγκαταστάσεων / Καταστημάτων, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΤτΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v