Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Εργασίες αναβάθμισης κόμβου στις 28/1

Ο ΟΤΕ γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της διαδικασίας ανάπτυξης και αναβάθμισης του δικτύου κορμού του, θα εκτελεστούν εργασίες στα τηλεπικοινωνιακά κέντρα που βρίσκονται στην οδό Κωλέττη και στο Πεδίο του Άρεως, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2007.

ΟΤΕ: Εργασίες αναβάθμισης κόμβου στις 28/1
Ο ΟΤΕ γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της διαδικασίας ανάπτυξης και αναβάθμισης του δικτύου κορμού του, θα εκτελεστούν εργασίες στα τηλεπικοινωνιακά κέντρα που βρίσκονται στην οδό Κωλέττη και στο Πεδίο του Άρεως.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με στόχο την όσο το δυνατόν λιγότερη όχληση των καταναλωτών, οι εργασίες αναβάθμισης θα ξεκινήσουν την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2007 και ώρα 03:00 π.μ. και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 08:00 π.μ. της ίδιας μέρας.

Κατά το παραπάνω διάστημα θα υπάρξει διακοπή μικρής διάρκειας των υπηρεσιών ADSL, IP-VPN εταιρικών δικτύων και του δικτύου ΣΥΖΕΥΞΙΣ.

Ο ΟΤΕ ζητά την κατανόηση των καταναλωτών, ενώ θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών που σκοπό έχουν την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v