Καλαματιανό... χρώμα στην «Ελιά»

Ο Τ. Αναστασόπουλος υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ελιά»

  • Real.gr
Καλαματιανό... χρώμα στην «Ελιά»
Είναι ένας από τους λίγους που γνωρίζουν τόσο καλά τα ευρωπαϊκά θέματα. Ο Τάκης Αναστασόπουλος τ. Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και μέλος της συντονιστικής επιτροπής της πολιτικής κίνησης Πολιτεία είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ελιά»

Ήδη ο κ. Αναστασόπουλος έχει επισκεφθεί τις Βρυξέλλες και είχε επαφές με ευρωπαίους αξιωματούχους.

Ο κ. Αναστόπουλος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού κόμματος για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάρτιν Σουλτς.

Ο κύριος Σούλτς ενδιαφέρθηκε να μάθει πώς διαμορφώνεται ο συσχετισμός των πολιτικών δυνάμεων στην Ελλάδα ενόψει των ευρωεκλογών και ευχήθηκε στην Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη καλή επιτυχία.



Επίσης ο Τάκης Αναστόπουλος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της σοσιαλιστικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Χάνες Σβόμποντα, τον πρώην Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ενρίκε Μπαρόν Κρέσπο, τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάρος Σέφτσοβιτς, καθώς και με τις Επιτρόπους Ανδρούλλα Βασιλείου και Μαρία Δαμανάκη.

Σε προεκλογική του ομιλία στην Ελληνική Κοινότητα Βρυξελλών και στους Έλληνες ευρωϋπαλλήλους, επισήμανε τη σημασία των Ευρωεκλογών του Μαϊου, για την αναγκαία αλλαγή των πολιτικών της Ε.Ε που θα επηρεάσει άμεσα τη χώρα μας, ιδιαίτερα στην τρέχουσα συγκυρία.

Ωστόσο δεν ξεχνάει και την ιδιαίτερη πατρίδα του την Καλαμάτα. Ο Μεσσήνιος υποψήφιος με την Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη βρέθηκε στην Καλαμάτα για τις ημέρες του Πάσχα, ενώ συναντήθηκε και με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v