Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές

«Οι ευρωεκλογές του Μαΐου είναι η στιγμή για να πούμε: “δεν πάει άλλο”! Με την ψήφο μας στέλνουμε ηχηρά μηνύματα, δρομολογούμε θετικές εξελίξεις», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο πολυσέλιδο κείμενο.

  • Real.gr
Η διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές
Στο πολυσέλιδο κείμενο με τίτλο: «Για την ανατροπή στην Ελλάδα. Για τη θεμελίωση της άλλης Ευρώπης», το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει μεταξύ άλλων: «Οι ευρωεκλογές του Μαΐου είναι η στιγμή για να πούμε: “δεν πάει άλλο”! Με την ψήφο μας στέλνουμε ηχηρά μηνύματα, δρομολογούμε θετικές εξελίξεις.

Καλούμε γυναίκες και άνδρες, εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους και μικρούς επιχειρηματίες, αγρότες, τη νεολαία, τον κόσμο της επιστήμης και του πολιτισμού. Καλούμε όλους όσοι βλέπουν τη ζωή τους να καταστρέφεται από τα χτυπήματα της τρόικας και των ελληνικών κυβερνήσεων, στο όνομα μιας αδιανόητης πειθαρχίας με μόνο στόχο να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των δανειστών, των ισχυρών της Ευρώπης, των τραπεζών, των μεγάλων επιχειρήσεων και των πολυεθνικών, όλους όσοι υποβάλλονται σε αμέτρητες θυσίες χωρίς, αντίκρισμα χωρίς καμία ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.  Καλούμε την κοινωνία που στενάζει να φωνάξει δυνατά αυτό που βιώνει, αυτό που πραγματικά αισθάνεται: ένα μεγάλο ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικά όλη τη διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές 2014

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v