Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο νέες υπηρεσίες από Cosmote

H Cosmote σε συνεργασία με τη NOVA και το Supersport εμπλουτίζει την ολοκληρωμένη αθλητική ενημέρωση που προσφέρει στους πελάτες της με δύο νέες συναρπαστικές υπηρεσίες.

Δύο νέες υπηρεσίες από Cosmote
H Cosmote σε συνεργασία με τη NOVA και το Supersport εμπλουτίζει την ολοκληρωμένη αθλητική ενημέρωση που προσφέρει στους πελάτες της με δύο νέες συναρπαστικές υπηρεσίες.

Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία Supersport Goals, που φιλοξενείται στην κατηγορία ”Αθλητικά”, προσφέρει πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο στο i-mode και το WAP portal (COSMOTEview), με videos από γκολ των αγώνων και των 16 ομάδων του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Super League 2006/2007. Οι πελάτες της Cosmote έχουν πρόσβαση και σε αρχείο με τα γκολ προηγούμενων αγώνων των ομάδων της επιλογής τους.

Επιπλέον, οι χρήστες της υπηρεσίας Supersport Goals θα μπορούν να λαμβάνουν στο κινητό τους, με ολιγόλεπτη καθυστέρηση από τη στιγμή της επίτευξής τους, video με τα γκολ των ομάδων της Super League που θα επιλέξουν.

Στο πλαίσιο της υπηρεσίας Supersport Goals, η Cosmote, ως επίσημος χορηγός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προσφέρει σε αποκλειστικότητα στους φιλάθλους του Τριφυλλιού τα video με τα γκολ της αγαπημένης τους ομάδας από τους εντός έδρας αγώνες της.

Επίσης, παρέχει πλήρη ενημέρωση για τον ΠΑΟ μέσα από τα επίσημα sites της ομάδας στο i-mode και το COSMOTEview, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν νέα, στατιστικά αλλά και ιστορικά στοιχεία.

Ενισχύοντας το αθλητικό περιεχόμενο της υπηρεσίας ”Mobile TV” η Cosmote προσφέρει στους πελάτες της και την υπηρεσία Supersport Highlights Channel που εμπεριέχει 30λεπτες εκπομπές μέσω τεχνολογίας video streaming, με ανασκόπηση των πιο σημαντικών εξελίξεων της τρέχουσας αθλητικής επικαιρότητας.

Οι λάτρεις των σπορ μπορούν να απολαύσουν τα πιο σημαντικά γεγονότα στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες από τα κυριότερα πρωταθλήματα, αλλά και να παρακολουθήσουν τα καλύτερα στιγμιότυπα των αθλητικών δραστηριοτήτων της εβδομάδας με τη δημοσιογραφική επιμέλεια των έγκυρων αθλητικογράφων του Supersport.

Με τις νέες διαθέσιμες υπηρεσίες, τα διευρυμένα αθλητικά portals της Cosmote συνεχίζουν να παρέχουν στους φίλους των σπορ άμεση και έγκυρη πληροφόρηση, σε συνεργασία με τις πλέον αξιόπιστες ελληνικές και ξένες εταιρίες παροχής αθλητικού περιεχομένου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v