Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα προσφορά από τον ΟΤΕ για τις επιχειρήσεις

Με μια νέα προσφορά, ο ΟΤΕ κάνει ακόμα πιο προσιτή στις επιχειρήσεις την απόκτηση των ευκολομνημόνευτων αριθμών Freephone και Onephone. Συγκεκριμένα, ο ΟΤΕ μειώνει στο μισό το εφάπαξ τέλος των αριθμών αυτών. Οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά του ΟΤΕ μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2007.

Νέα προσφορά από τον ΟΤΕ για τις επιχειρήσεις
Με μια νέα προσφορά, ο ΟΤΕ κάνει ακόμα πιο προσιτή στις επιχειρήσεις την απόκτηση των ευκολομνημόνευτων αριθμών Freephone και Onephone.

Συγκεκριμένα, ο ΟΤΕ μειώνει στο μισό το εφάπαξ τέλος των Πλατινένιων Αριθμών 1 και 2 που είναι οι πλέον ευκολομνημόνευτοι αριθμοί της αγοράς και είναι της μορφής:

Για τους Freephone: 800 800 ΧΧΧΧ

Για τους Onephone: 801 801 ΧΧΧΧ

Με τα μειωμένα εφάπαξ τέλη στους Πλατινένιους Αριθμούς 1 και 2 οι επιχειρήσεις κερδίζουν έως και 750 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν την ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών τους, παρέχοντάς τους αμεσότητα με την ελάχιστη ή καθόλου χρέωση.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά του ΟΤΕ μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2007.

Με τους ευκολομνημόνευτους αριθμούς Freephone του ΟΤΕ οι πελάτες καλούν την εταιρία χωρίς χρέωση.

O αριθμός Freephone αποτελείται από το χαρακτηριστικό πρόθεμα: 800 800 και έναν 4ψήφιο αριθμό ή 800 11 και έναν 5ψήφιο αριθμό.

Oι κλήσεις των πελατών προωθούνται όπως η εταιρία επιθυμεί ανάλογα με την περιοχή προέλευσης, της κλήσης, την ημέρα και ώρα, και το φόρτο εργασίας.

Με αυτόν τον τρόπο, η επιχείρηση αποκτά ένα ενιαίο νούμερο τηλεφώνου για όλους τους Πελάτες, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκονται.

Με τους ευκολομνημόνευτους αριθμούς Onephone του ΟΤΕ οι πελάτες καλούν την εταιρία με αστική χρέωση από οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Ο αριθμός Onephone αποτελείται από το χαρακτηριστικό πρόθεμα 801 801 και έναν 4ψήφιο αριθμό ή 801 11 και έναν 5ψήφιο αριθμό. Όπως και με τους αριθμούς freephone, oι κλήσεις των πελατών προωθούνται όπως η εταιρία επιθυμεί, ενώ η επιχείρηση αποκτά ένα ενιαίο νούμερο τηλεφώνου για όλους τους πελάτες, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκονται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v