Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Φιλανθρωπική προσφορά μέσω του 11888

Για κάθε κλήση προς το 11888 από 17 ∆εκεµβρίου 2006 έως 5 Ιανουαρίου 2007, ο ΟΤΕ θα διαθέτει 0,088 ευρώ στην Ένωση Φιλανθρωπικών Σωµατείων ”Μαζί για το Παιδί”, MDA ΕΛΛΑΣ και ”Το Χαµόγελο του Παιδιού”.

ΟΤΕ: Φιλανθρωπική προσφορά μέσω του 11888
Και φέτος τα Χριστούγεννα ο ΟΤΕ θα ενισχύσει το έργο φιλανθρωπικών σωματείων που στηρίζουν τα παιδιά. Έτσι, για κάθε κλήση που θα πραγµατοποιηθεί προς το 11888, από τις 17 ∆εκεµβρίου 2006 έως και τις 5 Ιανουαρίου 2007, ο ΟΤΕ θα διαθέτει 0,088 ευρώ για τους σκοπούς της Ένωσης Φιλανθρωπικών Σωµατείων ”Μαζί για το Παιδί”, MDA ΕΛΛΑΣ και ”Το Χαµόγελο του Παιδιού”.

Η κλήση στο 11888 αφορά σε πληροφορίες τηλεφωνικού καταλόγου, σε πληροφορίες ψυχαγωγίας και σε πληροφορίες αναζήτησης επαγγελματιών.

Φέτος, είναι η τέταρτη συνεχόµενη χρονιά που ο ΟΤΕ ενισχύει το έργο της Ένωσης ”Μαζί για το Παιδί”, στην οποία συµµετέχουν 10 διαφορετικά σωµατεία (ΕΛΕΠΑΠ, Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, Η Παιδική Στέγη, Ιδρυµα Κοινωνικής Εργασίας Χατζηπατέρειο, Κέντρο Ειδικών Ατόµων-Η Χαρά, Οι Φίλοι της Μέριµνας, Οι Φίλοι του Παιδιού, Πανελλήνια Ενωση Αγώνος κατά του Νεανικού ∆ιαβήτη, Πνοή-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού, Φυλλωσιά-Φίλοι του Ιδρύµατος Προστασίας Απροσάρµοστων Παιδιών ”Η Θεοτόκος”), του Σωµατείου MDA Ελλάς, που ασχολείται µε τη φροντίδα ατόµων µε Νευροµυϊκές Παθήσεις και του Συλλόγου ”Το Χαµόγελο του Παιδιού”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v