Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Νέα υπηρεσία ”U”

Η Info-Quest αναπτύσσει και παρουσιάζει τη νέα πολυκαναλική προσέγγιση καταναλωτών και επιχειρήσεων μικρού και μεσαίου μεγέθους με την ονομασία ”U”, που προσφέρει άμεση πρόσβαση σε επιλεγμένα προϊόντα, ολοκληρωμένες λύσεις, υπηρεσίες, αλλά και τεχνολογική γνώση.

Info-Quest: Νέα υπηρεσία ”U”
H 25ετής επιτυχημένη πορεία της Info-Quest, σε συνδυασμό με τη συνεχή αναδιαμόρφωση της διεθνούς αγοράς διάθεσης προϊόντων, επαναπροσδιορίζουν το ρόλο της εταιρίας στην ελληνική - και όχι μόνο - αγορά τεχνολογίας.

Με αυτά τα δεδομένα, η Info-Quest αναπτύσσει και παρουσιάζει τη νέα πολυκαναλική προσέγγιση καταναλωτών και επιχειρήσεων μικρού και μεσαίου μεγέθους με την ονομασία ”U”.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ονομασία αυτή αντικατοπτρίζει το κοινό-στόχο των νέων υπηρεσιών, δηλαδή το μεμονωμένο καταναλωτή και επαγγελματία, των οποίων οι πολύπλευρες δραστηριότητες διευκολύνονται και βελτιώνονται σημαντικά με τη χρήση της τεχνολογίας.

Το ”U” προσφέρει άμεση πρόσβαση σε επιλεγμένα προϊόντα, ολοκληρωμένες λύσεις, υπηρεσίες, αλλά και τεχνολογική γνώση σε καταναλωτές και μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις με τρεις τρόπους:

* Μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος στην ιστοσελίδα www.you.gr

* Μέσω του Τηλεφωνικού Κέντρου 801-801-9000 με αστική χρέωση

* Μέσω των κατά τόπους συνεργαζόμενων καταστημάτων

Κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα του ”U” είναι οι προτάσεις που προσφέρει με στόχο την απόλυτη κάλυψη και υποστήριξη του κάθε καταναλωτή ξεχωριστά.

Οι προτάσεις αυτές, μεταξύ άλλων, παρουσιάζουν και συνδυαστικές χρήσεις των νέων τεχνολογιών, προσδίδοντας νέα διάσταση στις ανάγκες και επιθυμίες των καταναλωτών και βελτίωση της εργασίας και ψυχαγωγίας τους.

Αξιοσημείωτη είναι η οικονομία στη συνολική χρήση των προϊόντων και των ολοκληρωμένων λύσεων, από τη στιγμή της αγοράς τους ως και την τεχνική υποστήριξή τους.

Επισημαίνεται τέλος ότι χάρη στην εμπειρία και την αξιοπιστία της Info-Quest, το ”U” έχει τη δυνατότητα να εγγυηθεί την απρόσκοπτη λειτουργία διανομής των προϊόντων, καθώς και της τεχνικής τους υποστήριξης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v