Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων σε Hilton Αθηνών

Με πρωτοβουλία του το Hilton Αθηνών, ανέπτυξε σύστημα για τη διαχείριση των απορριμμάτων που παράγει, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της συμμετοχής σε προγράμματα για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτιστοποίηση των συνθηκών διαβίωσης στις αστικές περιοχές.

Με πρωτοβουλία του το Hilton Αθηνών, ανέπτυξε σύστημα για τη διαχείριση των απορριμμάτων που παράγει.

Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της συμμετοχής σε προγράμματα για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτιστοποίηση των συνθηκών διαβίωσης στις αστικές περιοχές, το Hilton Αθηνών συνεργάστηκε με την εταιρεία ΚΑΟΥΣΗΣ (κατασκευάστρια εταιρεία ειδικών κάδων απορριμμάτων) και χρησιμοποιεί ήδη 2 ειδικούς κάδους - συμπιεστές απορριμμάτων, στους οποίους τοποθετούνται όλα τα απορρίμματα του Ξενοδοχείου και συλλέγονται από ειδικά απορριμματοφόρα οχήματα του Δήμου Αθηναίων.



Παράλληλα, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ”We Care” που υλοποιεί το Hilton Αθηνών, εφαρμόζεται πρόγραμμα για την ανακύκλωση γυαλιού και χαρτιού.

Σε σχετική του δήλωση ο Γενικός Διευθυντής του Hilton Αθηνών κύριος Bart van De Winkel, αναφέρει σχετικά: ”Είμαι περήφανος που το Hilton Αθηνών δηλώνει δυναμικά το παρόν σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος. Στόχος μας είναι να συμβάλουμε αποτελεσματικά στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και παράλληλα να διασφαλίσουμε υγιές το περιβάλλον εξωτερικά του ξενοδοχείου”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v