Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Παρουσία στην Παγκόσμια Έκθεση WLA

Την παρουσία της στην ετήσια Παγκόσμια Έκθεση Τυχερών Παιχνιδιών που διοργάνωσε η WLA (Παγκόσμια Ένωση Τυχερών Παιχνιδιών) από τις 12 έως τις 17 Νοεμβρίου, στη Σιγκαπούρη γνωστοποίησε η διοίκηση της Intralot.

Intralot: Παρουσία στην Παγκόσμια Έκθεση WLA
Την παρουσία της στην ετήσια Παγκόσμια Έκθεση Τυχερών Παιχνιδιών που διοργάνωσε η WLA (Παγκόσμια Ένωση Τυχερών Παιχνιδιών) από τις 12 έως τις 17 Νοεμβρίου, στη Σιγκαπούρη γνωστοποίησε η διοίκηση της Intralot.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η φετινή έκθεση είχε τον τίτλο ”Beyond a World of Numbers” και για μια ακόμη χρονιά αποτέλεσε την αφορμή να συναντηθούν προμηθευτές και Οργανισμοί τυχερών παιχνιδιών απ’ όλο τον κόσμο.

Η Intralot συμμετείχε στην έκθεση με εντυπωσιακό περίπτερο το οποίο προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών που είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις ολοκληρωμένες λύσεις των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρία.

Εξίσου αξιόλογη ήταν και η παρουσία της ”Εταιρίας Στοιχημάτων”, θυγατρική της Intralot, που μέσα από το δικό της περίπτερο είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει όλο το φάσμα των προσφερόμενων λύσεων και υποδομών που είναι απαραίτητα για τη διεξαγωγή του ιδιαίτερα απαιτητικού παιχνιδιού του αθλητικού στοιχήματος, στο οποίο η Intralot διαπρέπει παγκοσμίως, ως ο μεγαλύτερος διοργανωτής στον κόσμο.

Στο περίπτερο της Intralot πραγματοποιήθηκαν live κληρώσεις παιχνιδιών και μοιράστηκαν σημαντικά έπαθλα στους νικητές. Παράλληλα, έγινε η πρώτη παγκόσμια παρουσίαση των νέων, πολυδύναμων τερματικών της Intralot ”microLOT” που διακρίνονται για το μικρό μέγεθός τους και τη λειτουργικότητά τους.

Στο συνέδριο που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης, ένας από τους κεντρικούς ομιλητές ήταν και ο κος Κων/νος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot.

Στην παρουσίασή του με τίτλο ”New World, New Experience but Old-fashioned Concerns”, ο κος Αντωνόπουλος τόνισε την αναγκαιότητα προσαρμογής των οργανισμών τυχερών παιχνιδιών αλλά και των προμηθευτών τους στις απαιτήσεις της νέας εποχής ψυχαγωγίας. Χαρακτηριστικά, τόνισε στην ομιλία του:

”Με τις προηγμένες τεχνολογικές λύσεις και τα εναλλακτικά δίκτυα που έχουμε πλέον στη διάθεσή μας για τη διενέργεια των παιχνιδιών, ο ανταγωνισμός στον κλάδο μας εντάθηκε σε μεγάλο βαθμό. Με τα νέα δεδομένα, το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούμαστε θα γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικό και κατά συνέπεια δημιουργείται η ανάγκη να προσαρμόσουμε τη στρατηγική αλλά και τις τακτικές μας βάσει των επερχόμενων αυτών προκλήσεων.

Είναι προφανές ότι ο πρωταγωνιστικός ρόλος στο μέλλον ανήκει στο περιεχόμενο των παιχνιδιών που θα προσφέρει. Οι νέοι παίκτες φαίνεται να προτιμούν τα παιχνίδια δεξιοτήτων (skill games) παρά τα αμιγώς τυχερά παιχνίδια, μια και αυτά τους δίνουν την αίσθηση ότι διατηρούν καλύτερα τον έλεγχο και κατά συνέπεια ότι έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν. Με λίγα λόγια, θα πρέπει να δώσουμε έμφαση στο τρίπτυχο ”διασκέδαση, δεξιότητες και ανταγωνισμός” που αποτελεί το μέλλον στα τυχερά παιχνίδια αλλά και στον τομέα της διασκέδασης γενικά”.

Τέλος, τονίζεται, πως το ευρύ φάσμα προϊόντων & υπηρεσιών της, η τεχνογνωσία της στη διαχείριση παιχνιδιών στοιχημάτων, αριθμολαχείων και video lottery, η εμπειρία της στα αθλητικά παιχνίδια και η προηγμένη τεχνολογία που διαθέτει, προσδίδουν στην Intralot ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, συμβάλλοντας στην αποδοτικότητα, κερδοφορία και ανάπτυξη των πελατών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v