Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕΝΕΤ: Αποτελέσματα α’ φάσης του Innovation 2006

H ΟΤΕΝΕΤ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της α’ φάσης του διαγωνισμού καινοτομίας ΟΤΕΝΕΤ – ”Innovation 2006”. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, στο site www.innovation2006.gr υπάρχουν -με τυχαία σειρά- οι τίτλοι των προτάσεων που προκρίνονται στη β’ φάση του διαγωνισμού, όπως αυτοί έχουν κατατεθεί από τους ίδιους τους συμμετέχοντες.

ΟΤΕΝΕΤ: Αποτελέσματα α’ φάσης του Innovation 2006
H ΟΤΕΝΕΤ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της α’ φάσης του διαγωνισμού καινοτομίας ΟΤΕΝΕΤ – ”Innovation 2006”.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, στο site www.innovation2006.gr υπάρχουν -με τυχαία σειρά- οι τίτλοι των προτάσεων που προκρίνονται στη β’ φάση του διαγωνισμού, όπως αυτοί έχουν κατατεθεί από τους ίδιους τους συμμετέχοντες.

Αναφέρεται ότι η αξιολόγηση των προτάσεων έγινε μετά από διεξοδική μελέτη τους, από ομάδες καθηγητών και πανεπιστημιακών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στη β΄ φάση του διαγωνισμού προκρίθηκαν οι προτάσεις που έλαβαν την υψηλότερη βαθμολογία από κάθε κατηγορία.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία ”Εφευρετικότητα” προκρίθηκαν οι 20 πρώτες προτάσεις και 2 προτάσεις που ισοψήφησαν με την τελευταία και από την κατηγορία ”Επιχειρηματική Δραστηριότητα” προκρίθηκαν οι 20 πρώτες και οι 6 που ισοψήφησαν με την τελευταία πρόταση.

Οι συνολικά 48 διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν στη β’ φάση του διαγωνισμού θα παραλάβουν από την ΟΤΕΝΕΤ ένα laptop και μία 6μηνη δωρεάν ADSL σύνδεση ”ΟΤΕΝΕΤ OnDSL”, ως επιβράβευση της προσπάθειάς τους.

Όσοι προκρίθηκαν καλούνται να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους στη β’ φάση και στη συνέχεια να αναπτύξουν και να τεκμηριώσουν την πρότασή τους την οποία θα καταθέσουν σε έντυπη μορφή στα γραφεία της ΟΤΕΝΕΤ, μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2007.

Οι προτάσεις αυτές θα αξιολογηθούν εκ νέου από ομάδες καθηγητών και Πανεπιστημιακών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και οι 6 καλύτερες από την κάθε κατηγορία, δηλαδή συνολικά 12, θα περάσουν στην τρίτη και τελική φάση του διαγωνισμού.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η ΟΤΕΝΕΤ ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό καινοτομίας ”Innovation 2006” και εύχεται καλή επιτυχία σε όσους προκρίθηκαν στη β’ φάση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v