Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Διακρίσεις στα Europe Corporate Games

Με διακρίσεις ολοκλήρωσε η Intralot τη συμμετοχή της στα Europe Corporate Games 2006, το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό πολυαθλητικό γεγονός στο χώρο των επιχειρήσεων.

Intralot: Διακρίσεις στα Europe Corporate Games
Με διακρίσεις ολοκλήρωσε η Intralot τη συμμετοχή της στα Europe Corporate Games 2006, το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό πολυαθλητικό γεγονός στο χώρο των επιχειρήσεων.

Η ”Ολυμπιάδα των Επιχειρήσεων” διοργανώθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 130 επιχειρήσεις από 15 χώρες της Ευρώπης, ενώ οι συμμετοχές των αθλητών ξεπέρασαν τις 2.000.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Intralot ”FLAMES” κέρδισε το Χρυσό Μετάλλιο στο άθλημα του Μπάσκετ 3x3, μεταξύ των 22 εταιρικών ομάδων που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα, ενώ το Αργυρό Μετάλλιο στον αγώνα δρόμου των 10 χλμ. κέρδισε ο Δημήτρης Λεφάκης, αγωνιζόμενος μεταξύ 40 συναθλητών.

Συνολικά, η εταιρία πήρε μέρος σε 8 αθλήματα ομαδικά και ατομικά, με τη συμμετοχή 55 αθλητών που απέδειξαν ότι το ”ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ” και η διεθνής φιλία μπορούν να συνυπάρξουν και στις επιχειρηματικές συναλλαγές.

Επιπλέον, η εταιρία κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Παρουσίας Ομάδας και Φιλάθλων, καθώς συγκέντρωσε ένα μεγάλο πλήθος φιλάθλων στην κερκίδα, το οποίο ενθάρρυνε και χειροκρότησε την προσπάθεια των αθλητών, τονώνοντας την αφοσίωση και την πίστη στις εταιρικές αξίες. Παράλληλα, το περίπτερο της Intralot επισκέφθηκαν οι περισσότεροι αθλητές δημιουργώντας την ευκαιρία για ανάπτυξη επιχειρηματικών επαφών μεταξύ στελεχών από όλη την Ευρώπη.

Η Intralot, πιστή στην εταιρική της κουλτούρα να συμμετέχει ενεργά στα κοινωνικά δρώμενα και να ενισχύει την τοπική οικονομία στις χώρες που δραστηριοποιείται, συμμετείχε στη διοργάνωση και ως Χορηγός Αθλήματος στην κατηγορία του Μπάσκετ.

Η στήριξη του θεσμού του αθλητισμού από την εταιρία έχει συνδεθεί απόλυτα με την εταιρική της φιλοσοφία, αναδεικνύοντας ότι το ομαδικό πνεύμα, οι ηθικές αξίες και ο σεβασμός προς τους άλλους υπερέχουν σε όλο το φάσμα των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v